«Αυτά πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ για να προκριθεί στους ομίλους»

Την άποψη πως η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους ομίλους, εξέφρασε σε δηλώσεις του στον Super Sport fm 104.0, ο πρώην ποδοσφαιριστής Ομόνοιας, Ολυμπιακού και Ανόρθωσης, Γιόζεφ Κόσλεϊ. 

Αναλυτικά:

Το σχόλιο του για την αντίπαλο της ΑΕΚ: «Η Τρέντσιν σαν ομάδα είναι διαφορετική ομάδα από τις άλλες της Σλοβακίας. Είναι ξένος ο ιδιοκτήτης, από την Ολλανδία και φέρνει παίκτες νεαρούς από το εξωτερικό και τους «φτιάχνει» και τους πουλάει, ενώ φέρνει και μεγάλους παίκτες από την Ευρώπη. Αυτό είναι το πλάνο του προέδρου. Είναι γρήγορη ομάδα, είναι νεαρή, ήταν μια μεγάλη έκπληξη η πρόκριση επί της Φέγενορντ. Έχει ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, τον Μάντσε και είναι σε εξαιρετική φόρμα. Έχει παραπάνω παίκτες ξένους. Αμυντικά είναι το αδύνατο της σημείο. Συμφέρει την ΑΕΚ αυτή η ομάδα γιατί προσπαθεί να βάλει παραπάνω γκολ και δεν βλέπει πολύ την άμυνα της και ίσως είναι καλό για την ομάδα. Εγώ δίνω λίγο προβάδισμα στην ΑΕΚ. Δεν παίζουν στην έδρα τους, γιατί φτιάχνουν γήπεδο καινούργιο και θα παίξουν στην έδρα της Ζίλινα και ο χλοοτάπητας είναι πλαστικός και δεν ξέρω αν θα επηρεάσει την ΑΕΚ».

Για το πώς παίζουν οι Σλοβάκοι: «Παίζουν 4-3-3 με κλασικό ολλανδικό στυλ. Είναι Ολλανδός ο προπονητής τους και νομίζω η Φέγενορντ τους υποτίμησε. Και στην Ολλανδία ισάξια έπαιξε η Τρέντσιν. Χρειάζεται προσοχή και έχει παίκτες καλούς μπροστά. Η ΑΕΚ όμως είναι έμπειρη ομάδα και νομίζω φέτος έχει την ευκαιρία να το κάνει. Η ομάδα από την Σλοβακία είναι καλή, αλλά είναι άπειρη. Είναι παραπάνω ενθουσιασμός. Κάθε χρόνο παίρνουν 18-19 χρονών παίκτες και στα 21 τους πουλάει. Όπως είπα ξανά αυτό είναι το πλάνο του. Πρέπει να φτιάξει το γήπεδο και μετά να σκέφτεται παραπάνω πράγματα. Στόχος τους θα είναι να περάσει, αλλά η ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία».

Για το τι κάνει τώρα: «Εγώ τώρα είμαι μάνταζερ, ταξιδεύω πολύ Κύπρο-Σλοβακία και θέλω να μείνω στον τομέα του ποδοσφαίρου».

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)