Σε θάνατο καταδικάστηκαν οι βιαστές ενός 8χρονου κοριτσιού στην Ινδία

Δύο άνδρες ηλικίας 20 κι 24 ετών καταδικάστηκαν σήμερα σε θάνατο από δικαστήριο στην Ινδία για τον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού ηλικίας 8 ετών, που προκάλεσε την κατακραυγή της κοινής γνώμης.
 
Η απόφαση είναι από τις πρώτες που εκδόθηκαν βάσει του νέου νόμου που προβλέπει την επιτάχυνση των δικαστικών διαδικασιών και την επιβολή της θανατικής ποινής στις υποθέσεις βιασμού παιδιών.
 
Όταν, πριν από δύο μήνες, αποκαλύφθηκε η υπόθεση του βιασμού του παιδιού, το οποίο παραμένει έως σήμερα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους φωνάζοντας «θάνατος στους βιαστές».
 
Οι δράστες περίμεναν τη μικρή μπροστά από το σχολείο της στο Μαντσούρ, στην πολιτεία Μαντία Πραντές (κεντρική Ινδία), απ΄όπου επρόκειτο να την πάρει ο πατέρας της. Οδήγησαν το παιδί σε μια απομονωμένη περιοχή, τη βίασαν και της έκοψαν τον λαιμό, αφήνοντάς την να πεθάνει. Η 8χρονη επέζησε χάρη στη σωτήρια επέμβαση των κατοίκων που τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Πώς απαντά η ανάδοχος εταιρεία για τη γέφυρα στην Καλαβασό-«Καμιά αλλοίωση στο ύψος»
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»
Χρέωνε 100 ευρώ το κιλό για να φυλάει ναρκωτικά στην οικία του ο 35χρονος
Ξεκινούν οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από τρία χρόνια-Ποιοι εκπροσωπούν την κάθε πλευρά
Μοίρασαν τις ευθύνες και δεν ανέλαβαν καμία οι Γενικοί Διευθυντές-Έντονες αντιδράσεις μελών της Ερευνητικής
Ο Τραμπ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία αν υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις
Δεκαπετάχρονος κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση-Τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν καθώς περπατούσε στη Λακατάμια
Στην Κωνσταντινούπολη η ρωσική αντιπροσωπεία
Ερωτήματα για τα σημεία εισόδου ζώων στη Δημοκρατία και για τη φάρμα με τα καγκουρό από τους Οικολόγους