Η απάντηση της Ανόρθωσης στον Καραβίδα

Λήξαν πρέπει να θεωρείται το θέμα το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο Ντουγκλάο στην Ανόρθωση, αφού ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στα προπονήσεις.

Την άποψη πως η Ανόρθωση, πρέπει να «κάνει το καθήκον της» και να κερδίσει την Δόξα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Σάββας Πηλακούτας στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Είναι αλήθεια ότι όσο περνούν οι μέρες θα φτάνουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία για την έναρξη κόντρα στην Δόξα και έχουμε στόχο την νίκη. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια ενθουσιώδη ομάδα αλλά εμείς θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την δήλωση του Κώστα Χριστοδούλου ότι θα νικήσει την «Κυρία»: «Ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του. Είναι πιο εύκολο σε ομάδες που δεν διεκδικούν κάτι περισσότερο να κάνεις τέτοιες δηλώσεις. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το καθήκον μας, με καλή εμφάνιση και να πάρουμε το τρίποντο».

Για τους τραυματίες: «Υπάρχουν αρκετά μαζεμένα προβλήματα. Ο Λαβόρδε θα είναι εκτός, ενώ ο Ντούρις και ο Σισέ σήμερα θα αξιολογηθούν από την ιατρική ομάδα. Δεν νομίζω να τους κρατήσει εκτός, ωστόσο θα περιμένουμε την διάγνωση. Ο Στρούνα ανεβάζει ρυθμούς, ενώ ο Πράνιτς θα κάνει αγώνα δρόμου. Με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι αμφίβολος, αλλά έχουμε κάποιες μέρες για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Για τον Ντουγκλάο: «Τιμωρήθηκε σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς που έχουμε σαν ομάδα. Από σήμερα θα ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις αφού το θέμα θεωρείται λήξαν».

Για τις μεταγραφές: «Θέλουμε να ενισχυθούμε με ένα ποδοσφαιριστή που είμαστε σίγουροι πως μπορεί να βοηθήσει. Είναι μια ευκαιρία να αποκτήσουμε παίκτη με ποιότητα τώρα που έχουν ρίξει το κασέ τους, αξιολογούμε περιπτώσεις και βρισκόμαστε σε συζητήσεις».

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)