Χαιρετίζει τη δημιουργία Επιτροπής υπό την Προεδρία του γραφείου του ο Γ.Γιαννάκή

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Γιάννης Γιαννάκη, χαιρετίζει την πρόσφατη έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου για τη δημιουργία Επιτροπής υπό την Προεδρία του γραφείου του σε συνεργασία με την Πολιτική Άμυνα και με την συμμετοχή Αρμόδιων Κοινωνικών Υπηρεσιών.
 
Ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Γιαννάκη αναφέρει πως "η αρμοδιότητα της Επιτροπής θα είναι η διαχείριση και η δημιουργία Πρωτοκόλλου, Εθελοντών, Οργανωμένων Συνόλων και Ομάδων, οι οποίοι θα ήθελαν να προσφέρουν υποστηρικτικές Υπηρεσίες με εθελοντική εργασία σε περιόδους κρίσεως όπως είναι πλημμύρες, πυρκαγιές, μεταναστευτικά ρεύματα".
 
"Στη διαδικασία αυτή δεν  συμπεριλαμβάνονται οι εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας και οι 100 εθελοντές πυροσβέστες οι οποίοι διέπονται από σχετική νομοθεσία", προστίθεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»
Χωρίς ρεύμα 19 χωριά στη Λεμεσό λόγω της πυρκαγιάς-Κάηκαν 20 πάσσαλοι και τρεις μετασχηματιστές
Έκκληση Προέδρου στους πολίτες να συνεργάζονται με τις Αρχές-«Πρώτιστο μέλη η ανθρώπινη ζωή»
Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα-Στήθηκε Σταθμός Πρώτων Βοηθειών
Μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή στην Πάφο-Κάηκαν καλλιέργειες και περιοχή Natura
Κάηκαν σπίτια και ξενοδοχείο στη Βάσα Κοιλανίου-Χωρίς ρεύμα και νερό η κοινότητα
Ηλικιωμένη κατηγορείται ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Νετανιάχου
Αποκαρδιωτικές εικόνες από τις τεράστιες πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο-Καταστροφές και πολλαπλά μέτωπα