Παρατείνει την προσφορά για μειωμένα φοιτητικά ναύλα η Cobalt

Η Cobalt Air ανακοινώνει ότι παρατείνεται από σήμερα η προσφορά για τα μειωμένα φοιτητικά ναύλα λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε, δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους φοιτητές να την αξιοποιήσουν.
 
Ως γνωστόν, η προσφορά αφορά τα φοιτητικά εισιτήρια που διατίθενται μόνο από τα τουριστικά γραφεία που συνδέονται με τα Global Distribution Systems (GDSc) καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Cobalt που λειτουργεί όλο το 24ωρο (77 00 00 01).
 
Η προσφορά για τα φοιτητικά ναύλα εντάσσεται στα πλαίσια της συμφωνίας ένταξης της Cobalt Air στο πρόγραμμα BSP που επιτρέπει σ’ όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της ΙΑΤΑ να εκδίδουν και να πωλούν εισιτήρια της Cobalt Air.
 
Επίσης, όσοι φοιτητές δεν προλάβουν να αξιοποιήσουν την προσφορά για τα μειωμένα ναύλα, θα μπορούν με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας τους κατά το check in να μεταφέρουν μαζί τους 2 βαλίτσες δωρεάν.
 
Οι νέες προσφορές της Cobalt Air στοχεύουν στην περαιτέρω ικανοποίηση των αναγκών των ταξιδιωτών, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»
Χωρίς ρεύμα 19 χωριά στη Λεμεσό λόγω της πυρκαγιάς-Κάηκαν 20 πάσσαλοι και τρεις μετασχηματιστές
Έκκληση Προέδρου στους πολίτες να συνεργάζονται με τις Αρχές-«Πρώτιστο μέλη η ανθρώπινη ζωή»
Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα-Στήθηκε Σταθμός Πρώτων Βοηθειών
Μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή στην Πάφο-Κάηκαν καλλιέργειες και περιοχή Natura
Κάηκαν σπίτια και ξενοδοχείο στη Βάσα Κοιλανίου-Χωρίς ρεύμα και νερό η κοινότητα
Ηλικιωμένη κατηγορείται ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Νετανιάχου
Αποκαρδιωτικές εικόνες από τις τεράστιες πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο-Καταστροφές και πολλαπλά μέτωπα