Πρόεδρος ΟΛΤΕΚ: Πιθανότατα την Παρασκευή στο Υπ. Παιδείας οι εισηγήσεις της οργάνωσης

Η ΟΛΤΕΚ, αφού ενημερώσει αύριο τα συλλογικά της όργανα, ενδεχομένως να αποστείλει γραπτώς τις εισηγήσεις της στη Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΜΤΕΕ), είπε ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου, σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της σημερινής πολύωρης συνάντησης της οργάνωσης με τη Διεύθυνση, η οποία αποτελούσε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης υπό τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού.
 
«Έχουμε κάνει ένα ειλικρινή και εκτεταμένο διάλογο με τον Διευθυντή της Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΜΤΕΕ)  Ηλία Μαρκάτζιη. Έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Έχουμε μελετήσει όλες τις πτυχές. Έχουμε πάρει στοιχεία που θέλαμε. Έχουμε τώρα μια πολύ πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Έχουμε σκεφτεί και διάφορα για να βοηθήσουμε την κατάσταση. Όμως, θα πρέπει να ενημερώσουμε τα συλλογικά μας όργανα, πράγμα το οποίο θα κάνουμε αύριο και ενδεχομένως, θα κάνουμε αύριο κάποιες προτάσεις γραπτώς», πρόσθεσε.
 
Ερωτηθείς αν έχουν πάρει όλα τα στοιχεία που ήθελαν, ο κ. Λυσάνδρου απάντησε καταφατικά.
 
Σε ερώτηση αν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ είπε ότι δεν μπορούν να πουν τίποτα, διότι θα πρέπει να πάρουν πρώτα τη γνώμη και να το συζητήσουν στο Κεντρικό Διοικητικό τους Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συνέλθει αύριο γύρω στις 09:00.
 
Απαντώντας σε ερώτηση αν θα μεταβούν αύριο στο Υπουργείο για να καταθέσουν τις εισηγήσεις τους, ο κ. Λυσάνδρου είπε ότι θα τις αποστείλουν γραπτώς.
 
«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα διότι επηρεάζουμε τον διάλογο και επειδή δεν επιθυμούν να κάνουν κάτι τέτοιο, θα το αφήσουμε ως εδώ. Θα περιμένουμε αύριο ή μεθαύριο. Ελπίζουμε και θα ήταν ευτυχές για μας να έχουμε κάποια θετική κατάληξη», σημείωσε.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το 50% των ανακυκλώσιμων στην Κόσιη θάβονται-«Στα όριά της η κατάσταση»
Από το 2009 συνεχίζεται ο διάλογος για το μητρώο καλλιτεχνών-Επί τάπητος όροι και προϋποθέσεις
Βρέφος με μηνιγγίτιδα σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο-Τέταρτο περιστατικό από τις αρχές του χρόνου
Την ανάγκη δράσης κατά της παραπληροφόρησης για το κλίμα ανέδειξε η Υπουργός Γεωργίας στο άτυπο Συμβούλιο
Bristol Myers Squibb: Η δύναμη της καινοτομίας στην ογκολογική φροντίδα
Επαρκείς μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και πλήρη ΑΤΑ ζητά η ΠΕΟ ενόψει Εργατικής Πρωτομαγιάς
Για τη χρήση χημικών στις πισίνες προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
Ολοήμερο και υποδομές στα αιτήματα που έθεσαν γονείς προδημοτικής στην Επ. Παιδείας
Αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες για τη δυτική λωρίδα της Τσερίου
Συννεφιές, βροχές και σκόνη στο μενού του καιρού-Στους 27 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία