Χρυσή μπάζα για διαρρήκτες στην Ορόκλινη

Χρυσαφικά και γυαλιά ηλίου, αξίας άνω των 7 χιλιάδων ευρώ, κλάπηκαν από οικία στην Ορόκλινη και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Ορόκλινη ότι μεταξύ των ημερομηνιών 18 – 19 Αυγούστου και των ωρών 20.00 – 04.30 άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν και εισήλθαν στην οικία του ενώ απουσίαζε και έκλεψαν από το υπνοδωμάτιο διάφορα αντικείμενα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκαν ένας χρυσός σταυρός αξίας 200 ευρώ, συνολικά πέντε ζεύγη γυαλιών ηλίου αξίας 900 ευρώ, δύο διαμαντένια σκουλαρίκια 4 χιλιάδων ευρώ, ένα διαμαντένιο λευκόχρυσο δακτυλίδι 2 χιλιάδων ευρώ και δύο χρυσά βραχιόλια αξίας 200 ευρώ. Συνολικά η αξία τους ανέρχεται στις 7.300 ευρώ.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι οι δράστες απέκτησαν είσοδο στην κατοικία από το παράθυρο του μπάνιου που ήταν ανοικτό.
 
Η κατοικία δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ούτε κλειστό σύστημα παρακολούθησης ενώ τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στις 2 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας και Ουκρανίας
Αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια (pic)
Κλήθηκε για κατάθεση ο Φαίδωνας για τα περί καρτέλ ναρκωτικών, επικαλέστηκε... κώλυμα
Τον ψάχνει η Αστυνομία για την άσεμνη επίθεση σε βάρος 18χρονης στην Πάφο (pics)
Είδε διαφήμιση για αγορά κρυπτονομισμάτων και τελικά ήταν απάτη-Έκλεψαν 56,000 ευρώ από 76χρονο
Απέρριψαν την πρόταση ΑΚΕΛ για τα ξενόγλωσσα ΥΠΑΝ και κόμματα-Πυρά για προσβολή των πανεπιστημίων
Καταζητείται ο 35χρονος Μάριος Χρίστου για διάρρηξη οικίας και πρόκληση σωματικής βλάβης (pic)
Καλύπτει τα ελλείμματα του ΟΚΥπΥ μέχρι το 2026 η Κυβέρνηση-Στα 70 εκ. εκτιμάται το κόστος
Αυτοί είναι οι όροι του Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Καμπανάκι από Βρυξέλλες στις χώρες της ΕΕ για λειψυδρία-«Μειώστε την κατανάλωση νερού κατά 10%»