Διαρροή αμμωνίας σε φαρμακείο στη Λάρνακα-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Διαρροή διαλύματος αμμωνίας σημειώθηκε το απόγευμα σε φαρμακείο στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης αφού ένιωσε αδιαθεσία.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, γύρω στις πέντε το απόγευμα λήφθηκε κλήση ότι σε φαρμακείο στη Λάρνακα, υπήρξε διαρροή μικρής ποσότητας διαλύματος αμμωνίας, που βρισκόταν σε δοχείο το οποίο έπεσε στο έδαφος και έσπασε.
 
Στη σκηνή μετέβησαν ένα βυτιοφόρο όχημα και ένα όχημα επεξεργασίας χημικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. `Ανδρες της Πυροσβεστικής έκαναν αναγνώριση του υλικού με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών και χημικών στολών.
 
Το υλικό περισυνελέχθη με ειδικό απορροφητικό υλικό και αφού τοποθετήθηκε σε ασφαλές δοχείο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του φαρμακείου για να το μεταφέρει στον εισαγωγέα για διαχείρισή του.
 
Φαίνεται ωστόσο πως ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου είχε αναπνεύσει το διάλυμα αμμωνίας και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Κατάφεραν να εξαπατήσουν εταιρεία στη Λεμεσό και να αποσπάσουν πάνω από 640 χιλ. ευρώ
Καταγγελίες ΤΟΜ για παράνομη μεταφορά επιβατών από αεροδρόμιο Λάρνακας και λιμάνι Λεμεσού
Εγένετο Δημοκρατική Αλλαγή-Εγκρίθηκε η Πολιτική Διακήρυξη του νέου κόμματος
Παριστάνουν λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και εξαπατούν πολίτες
Σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο προκάλεσε το μπλακ άουτ σε Πορτογαλία και Ισπανία-Συνεχίζονται τα προβλήματα
Η απάντηση Παναγιώτου σε ΑΚΕΛ για χαμηλόμισθους-«Η κυβερνητική πολιτική αντανακλά τη βελτίωση της αγοράς»
Κλείνουν απόψε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου για εργασίες
Eurostat: Αύξηση των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων στην Κύπρο
Κόβει την κουβέντα για άνοιγμα τουρκικού λιμανιού σε κυπριακά πλοία το τουρκικό ΥΠΕΞ-«Φανταστικοί ισχυρισμοί»
Ηλεκτρονικά μηνύματα στη δίκη Al Jazeera-Ενστάσεις από υπεράσπιση και αναφορές σε Σαββίδη-Αγγελίδη