Στις πέντε οι συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμού του 21χρονου που χαροπαλεύει στη Λευκωσία

Πέντε Βρετανοί ηλικίας 19 και 20 χρόνων συνελήφθησαν από την Αστυνομία στην Αγία Νάπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης  βαριάς σωματικής βλάβης, εναντίον ομοεθνή τους που διενεργήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην πλατεία της Αγίας Νάπας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο 19χρονοι συνελήφθησαν χθες γύρω στις 09.00 το πρωί δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων αφού αναζητούνταν υπόθεση επίθεσης που δέχτηκε χθες τα ξημερώματα στην πλατεία της Αγίας Νάπας, 21χρονος από τη Βρετανία.

 Οι δύο 19χρονοι παρουσιάστηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.
Χθες βράδυ η Αστυνομία συνέλαβε για την ίδια υπόθεση άλλα τρία άτομα, δύο 19χρονους και ένα 20χρονος επίσης από τη Βρετανία και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

 Υπενθυμίζεται ότι 21χρονος δέχθηκε επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι, μεταξύ των οποίων κάταγμα στην κροταφική χώρα και κάταγμα μαστοειδούς απόφυσης μέσου ωτός.
 
Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της ο 21χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Συνελήφθη ο θείος του 17μηνου βρέφους που κάταπιε ναρκωτικά στην Πάφο

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο τα ξημερώματα στη Λάρνακα

Χειροπέδες στον οδηγό που πιάστηκε στα χέρια με τον ταξιτζή στην Πάφο-Αιτία…το παρκινγκ


ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χάος στα αεροδρόμια της βόρειας Ιταλίας-Επηρεάστηκαν πάνω από 300 πτήσεις
Τραμπ: Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται συμφωνία με τη Χαμάς για την επιστροφή των ομήρων από τη Γάζα
Νεαροί επιτέθηκαν σε ζεύγος τουριστών στην Πάφο-Αρχικά παρενόχλησαν την γυναίκα και στην συνέχεια τους έκλεψαν
Ακόμη 37 νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα-Δύο παιδάκια σκοτώθηκαν έξω από το σπίτι του παππού τους
Μπένετ: Ο Νετανιάχου θα όφειλε να παραιτηθεί
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους του Ισραήλ για τους 49 ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Γάζα
BINTEO: Μεγάλη πυρκαγιά στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου-Μήνυμα του 112 για εκκένωση
Καμίνι η Κύπρος-Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία, σε ισχύ Κίτρινη Προειδοποίηση
Στον αστερισμό βομβιστών και εμπρηστών το κράτος-Ασταμάτητες επιθέσεις με μια Αστυνομία σε ρόλο θεατή
Τρέχουν οι εργασίες για τις κινητές μονάδες αφαλάτωσης-Το plan B για να καλυφθεί ενδεχόμενο κενό στην παροχή νερού