Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα ο άτυχος Σάββας… Βίαιη η σύγκρουση με το όχημα

Συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων ώστε να διακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Αυγούστου το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον υπεραστικό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Σάββας Βλάχος 37 ετών από τη Λευκωσία.
 
 
Όπως δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, «την 15ην Αυγούστου, γύρω στις 18.10 και ενώ ο Σάββας Βλάχος, 37 ετών, από τη Λευκωσία οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στον υπεραστικό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης με κατεύθυνση προς την Ανθούπολη φαίνεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 52χρονος». Ο 52χρονος είναι ο Έπαρχος Λευκωσίας Μάριος Παναγίδης.

 
Πρόσθεσε ότι «από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά και οι οδηγοί και των δύο οχημάτων και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του Σάββα Βλάχου, ενώ ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο δεξί χέρι και πόδι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία». 
Τα ενεχόμενα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και μεταφέρθηκαν στην Τροχαία Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται.
 
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι μετέβησαν αμέσως στη σκηνή του δυστυχήματος μέλη της Δύναμης για επιτόπιες εξετάσεις, συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων και θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση τροχαίων δυστυχημάτων.

Εξάλλου, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φαίνεται να φορούσε το προστατευτικό του κράνος και ο έλεγχος αλκοόλης που έγινε στον οδηγό του οχήματος είχε μηδενική ένδειξη.
 

Δειτε Επισης

Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο
Ερντογάν για το πάγωμα των εμπορικών σχέσεων με Ισραήλ-«Ξέρουμε πως η Δύση θα μας επιτεθεί»
Ένοχος 44χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε την 24χρονη σύντροφό του λίγες ημέρες αφότου γέννησε
BINTEO: Η πρόσκρουση της θαλαμηγού στις Σπέτσες στην προβλήτα από τους δυνατούς ανέμους
BINTEO: Η στιγμή της εκτόξευσης του διαστημοπλοίου Chang’e-6 στην αθέατη πλευρά του φεγγαριού
Στο Κάιρο ο επικεφαλής της CIA, εντείνονται οι πιέσεις για εκεχειρία στη Γάζα
Νέος σάλος με την πιθανή αντιπρόεδρο του Τραμπ-Δηλώνει πως έχει συναντήσει τον… Κιμ Γιονγκ Ουν
Μάχη για τη συνέχιση των ταυρομαχιών στην Ισπανία-Η κυβέρνηση τάσσεται κατά και η αντιπολίτευση αντιδρά
Πτώση στους εργαζόμενους στον Τύπο και συναφή επαγγέλματα στην Κύπρο-Tα στοιχεία της Eurostat