Πρεμιέρα με... περίπατο η Τσέλσι

Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα η Τσέλσι του Σάρι επικράτησε πανεύκολα με 0-3 της Χάντερσφιλντ εκτός έδρας και ξεκίνησε με το δεξί στη φετινή Premier League.

Η πορεία της τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Premier League θυμίζει τραινάκι στο Λούνα Πάρκ- έχει, δηλαδή, τ' αλλοπρόσαλλα πάνω και τα κάτω της: πρωτάθλημα με Μουρίνιο τη μια χρονιά, 10η την επόμενη σεζόν, ξανά πρωτάθλημα με Κόντε, 5η πέρυσι. Φέτος, λοιπόν, η Τσέλσι θέλει εμφανώς να επιστρέψει στα πάνω στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, προκειμένου να μη χαλάσει την... παράδοση.

Και, κρίνοντας από το πρώτο φετινό δείγμα στο πρωτάθλημα, οι «Μπλε» με τα... κίτρινα δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα- το ακριβώς αντίθετο, μάλιστα: παίζοντας στην έδρα της Χάντερσφιλντ στο ντεμπούτο του Σάρι και των Αριθαμπαλάγκα – Ζορζίνιο, οι Λονδρέζοι δε δυσκολεύτηκαν καθόλου να πάρουν τους 3 βαθμούς.

Στο 34΄ ο Καντέ με σουτ «έγραψε» το 0-1, έντεκα λεπτά αργότερα ο Ζορζίνιο από τα 11 βήματα συνδύασε παρθενική εμφάνιση με γκολ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2 και το κερασάκι στην ποδοσφαιρική τούρτα έβαλε ο Πέδρο στο 80΄ με υπέροχο τελείωμα, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Κάπως έτσι, με τακτική ψεκάστε- σκουπίστε- τελειώσατε, η Τσέλσι πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν και ο Σάρι ξεκίνησε το δικό του αγωνιστικό τραινάκι οδηγώντας το στην ανηφόρα.

Μένει να φανεί αν και κατά πόσον θ' ακολουθήσει κατηφόρα ή όχι... 

Χάντερσφιλντ (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Χάμερ, Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Χαντερτζιονάι, Κονγκολό, Μόουι, Χογκ, Μπίλινγκ, Λέβε (71' Ντιακαμπί), Πρίτσαρντ (46' Ντεπουάτρ), Μουνιέ

Τσέλσι (Μαουρίτσο Σάρι): Κέπα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (68' Λόφτους-Τσικ), Πέδρο (81' Μόουζες), Γουίλιαν (76' Αζάρ), Μοράτα.

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)