powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη σερί χρονιά ο Κοντίδης (δηλώσεις)

Τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, που διεξάχθηκε στη Δανία, ο Παύλος Κοντίδης.
 
Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά, κατά την οποία ο Κύπριος ιστιοπλόος στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μετά τον τίτλο που κέρδισε πέρσι στο Σπλιτ.

Μεγάλη χαρά μας χάρισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας @PavlosKontides, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας, στην κατηγορία σκαφών τύπου Laser. Συγχαρητήρια Παύλο! Κάνεις την Κύπρο περήφανη. pic.twitter.com/2o6cSrpPUG

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) August 10, 2018
  
Αξίζει να αναφερθεί ότι από τους συγκεκριμένους αγώνες ο Κοντίδης έγινε ο πρώτος Κύπριος αθλητής που εξασφαλίζει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.
 
Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Παύλος Κοντίδης δήλωσε χαρούμενος για την επιτυχία του, ενώ ανάφερε ότι ήταν μία δύσκολη κούρσα. 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;