Αθώος ο ΠΑΟΚ για την φερόμενη επίθεση στα δημοσιογραφικά της Τούμπας!

Στο αρχείο και επισήμως μπαίνει σύμφωνα με τα ρωσικά Μ.Μ.Ε. η περίεργη υπόθεση για τον φερόμενο προπηλακισμών τον οποίο κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν στην Τούμπα Ρώσοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Σπαρτάκ Μόσχας.

Η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων ή έστω ενδείξεων έκανε την ΟΥΕΦΑ να μην ανοίξει καν πειθαρχικό φάκελο για την υπόθεση, καταρρίπτοντας ουσιαστικά όλους τους ρωσικούς ισχυρισμούς.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με καμπάνα για δύο άλλα παραπτώματα. Η ΟΥΕΦΑ θα εξετάσει την διαπιστωμένη από τον τηλεοπτικό φακό ρίψη λέιζερ που έγινε στον Κουίνσι Πρόουμς πριν από την εκτέλεση του πέναλτι, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι υπόλογος διότι δεν τηρήθηκε το μέτρο που θέλει τους διαδρόμους ανάμεσα στις θύρες να είναι κενοί από κόσμο, ώστε να μην δυσκολεύει η είσοδος και η έξοδος των οπαδών από το γήπεδο.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ θα συνεδριάσει στις 23 Αυγούστου, όταν και θα παρθεί η απόφαση για την τιμωρία του Δικεφάλου, που κινδυνεύει μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η μάχη με τις πυρκαγιές στο Ισραήλ-Τραυματίστηκαν 17 πυροσβέστες
Ακινητοποίηση οχημάτων FORD που βρίσκονται υπό ανάκληση λόγω αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ-Στη δημοσιότητα η λίστα
Ανάλυση BBC: Επτά συμπεράσματα για τη συμφωνία των ΗΠΑ με την Ουκρανία για τα ορυκτά-Ποιος κερδίζει τι
Επιμένει με την αναγνώριση του ψευδοκράτους ο Ερντογάν-«Θα εντείνουμε τις προσπάθειες»
Γυναίκα απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Πάφο και κηδεύθηκε σήμερα
Ηλεκτρονικές συνταγές και ιατρικά δεδομένα ταξιδεύουν με τους Κύπριους πολίτες-Εντός Μαΐου οι ανακοινώσεις
Η φυλακή στην οποία κρατήθηκε η Ουκρανή δημοσιογράφος-Η υποδοχή με ξυλοδαρμούς, τα βασανιστήρια και τα «ανθρώπινα έπιπλα»
Κύπρος, Ελλάδα και Ιταλία στέλνουν αεροσκάφη στο Ισραήλ για τις πυρκαγιές
Πάνω από 200 συλλήψεις σε πορείες για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη (vids)
Επανεκκίνηση για το καλώδιο χωρίς τουρκικά εμπόδια βλέπει η Αθήνα-Απαισιόδοξος για το Κυπριακό ο Γεραπετρίτης