Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ

Ακόμα πιο αναβαθμισμένα θα είναι τα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μετά και τη χορηγική συμφωνία της ΚΟΠ με τη Lidl, η οποία θα είναι χορηγός διατροφής των Παιδικών Πρωταθλημάτων.

Με σλόγκαν «Μαζί σε κάθε φάση», η χορηγία της Lidl περιλαμβάνει, σειρά από ενέργειες που αποσκοπούν στην άριστη διατροφή των μικρών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών.

Με επισκέψεις σε Ακαδημίες και ομάδες ποδοσφαίρου, η Lidl αναλαμβάνει να μεταφέρει μηνύματα ισορροπημένης διατροφής στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Οι εγγραφές των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 άρχισαν από τις 10 Ιουλίου και θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.

Τα Πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η ΚΟΠ σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε, θα αρχίσουν στις 27 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2019 με τη διοργάνωση της τελικής φιέστας.

Η εγγραφή ομάδων για τα σωματεία και τις ιδιωτικές ακαδημίες γίνεται μέσω του συστήματος COMET, στο οποίο έχουν πρόσβαση.

Η διαδικασία θα γίνεται με την εγγραφή ομάδας αλλά και επιλογής του Πρωταθλήματος που θα λαμβάνει μέρος.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ δημοσιεύονται επίσης τα νέα έντυπα εγγραφής και μεταγραφής ποδοσφαιριστών για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Τα σχετικά έντυπα μπορείτε να τα βρείτε και στην σελίδα της ΚΟΠ

Πηγή: Cfa.com.cy

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Προσδοκία Τατάρ να αλλάξει όνομα το ψευδοκράτος-«Δεν υπάρχει κράτος βορράς-νότος. Υπάρχουν δύο χωριστά κράτη»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας