Συνάντηση ΕΑΚ με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ

Δεκτή από τον πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Γιώργο Κούμα έγινε το πρωί της Τετάρτης (01/08) αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Ηρόδοτο Μιλτιάδους.
 
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τους αθλητικούς συντάκτες, σε σχέση με τη δημοσιογραφική κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων τόσο των τοπικών πρωταθλημάτων όσο και των Εθνικών ομάδων, αλλά και των δρώμενων γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Διά του προέδρου της κ. Κούμα η ΚΟΠ μετέφερε τη βούλησή της για στήριξη της ΕΑΚ σε κάθε προσπάθεια της. Έτσι αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές και να προχωρήσουν δράσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο για το κυπριακό ποδόσφαιρο όσο και για την οικογένεια των αθλητικών συντακτών.
 
Συζητήθηκαν επίσης τρόποι αναβάθμισης του ετήσιου σεμιναρίου διαιτησίας και κανονισμών ποδοσφαίρου, το οποίο διοργανώνουν η ΚΟΠ με την ΕΑΚ, αλλά και εμπλουτισμού του και με άλλες θεματικές ενότητες.
 
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλης Μυλωνάς και το γραφείο Τύπου της ΚΟΠ, ενώ από πλευράς ΕΑΚ παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ. Μικαέλο Παπαδάκης, Κώστας Καλλής και Γιώργος Τσαβέλλας.
 

Δειτε Επισης

Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή παραδίδεται το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ
Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για την απόφαση καταπέλτη από ΕΔΑΔ: «Οπωσδήποτε εξαιρετικά προβληματική»
Από βδομάδας η απόφαση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την πρόταση από τον Πρόεδρο
Ραουνά: Στην κυπριακή Προεδρία θα αναδειχθεί τι σημαίνει κράτος υπό κατοχή
Λάμι: Το ΗΒ υποστηρίζει σταθερά την διαδικασία λύσης υπό τον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Βούλα-Πάνω από 30 τραυματίες, ανάμεσά τους 12 ανήλικοι
Άλλο πρόσωπο έδειξε τον 18χρονο για την επίθεση στην Αγία Νάπα, αρνείται ανάμιξη-Ψάχνουν άλλους έξι
Στήνουν στον τοίχο Σαββίδη και Αγγελίδη τα κόμματα μετά το νέο φιάσκο στο ΕΔΑΔ-Ζητούν παραίτηση, θέτουν θέμα ευθιξίας