Μυθική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κουτίνιο

Το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο θέλει να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo". Το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι Παριζιάνοι ενημέρωσαν τον ατζέντη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 270.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον πελάτη του.

Όπως και στην περίπτωση του Νεϊμάρ, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέλ Αλ Κελαϊφί πλησίασε πρώτα την πλευρά του παίκτη προκειμένου να δει ποιες είναι οι διαθέσεις του. Στόχος του διοικητικού ηγέτη της γαλλικής ομάδας είναι να φέρει στο Παρίσι τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι στενός φίλος του Νεϊμάρ. Μ' αυτό τον τρόπο θα πείσει τον "Νέι" να παραμείνει στην Παρί και να αφήσει στην άκρη τις... σειρήνες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Κοουτίνιο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τους Γάλλους, αφού τον περασμένο Ιανουάριο ο Βραζιλιάνος σταρ έδωσε μάχη προκειμένου να πείσει τη Λίβερπουλ να τον αφήσει να πάει στην "Μπάρτσα", ενώ απ' την πλευρά τους, οι διοικούντες τους Καταλανούς έχουν τοποθετήσει ρήτρα ύψους 400.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως, όπως στην υπόθεση του Νεϊμάρ.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

 

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πώς είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης