Η απόφαση του Άνχελ Γκόμεθ για τον Βύντρα

Στην Ομόνοια θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Λουκάς Βύντρα, για τον οποίο σχημάτισε θετική άποψη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άνχελ Γκόμεθ.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός παρευρέθηκε κανονικά στη σημερινή (07/09) πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών των πρασίνων, «φωτογραφίζοντας» την εξέλιξη για την καριέρα του.

Έτσι, ο 37χρονος αμυντικός ετοιμάζεται για την τρίτη του χρονιά στην Ομόνοια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βύντρα ήρθε στο «Ηλίας Πούλλος» το καλοκαίρι του 2016 – όταν είχε ανακοινωθεί την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου – ενώ είχε τεθεί εκτός πλάνων από τον Πάμπο Χριστοδούλου την προηγούμενη σεζόν και μετά την αποχώρηση του Κύπριου τεχνικού, με απόφαση του Πέτεφ επανεγγράφηκε τον Ιανουάριο και αγωνίστηκε σε 15 αγώνες πρωταθλήματος (14 ως βασικός, 1 γκολ). 

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Ξεκινούν οι αιτήσεις για δηλώσεις ζημιών στις πληγείσες περιοχές από το Τμήμα Γεωργίας
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»