Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 13χρονος που έπεσε από τετράτροχη στη Λάρνακα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 13χρονος, μετά από τραυματισμό του σε οδική σύγκρουση, στην επαρχία Λάρνακας.  

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 χθες το απόγευμα, ο 13χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος αρχικά στο Ιατρικό Κέντρο Κοφίνου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη επισκληρείδιο αιμάτωμα στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 13χρονος ενώ οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα σε αγροτικό δρόμο στην επαρχία Λάρνακας, έπεσε από αυτή με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι και στο πόδι. 

Ο 13χρονος ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος.  

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Περιφερειακό Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου. 

 

Δειτε Επισης

Αλλότρια κίνητρα και αμφισβητούμενη μαρτυρία δείχνει η υπεράσπιση των δεσμοφυλάκων-«Μιλάτε για τρόλεϊ και τα τρόλεϊ ήταν κλειδωμένα στα εργαστήρια»
Σε παγκάκια έβαλαν φωτιά οι εμπρηστές στο Γυμνάσιο Δροσιάς-Ζημιές στο κτίριο, συνθήματα και στους τοίχους
Υπό κράτηση τα τρία πρόσωπα για υπόθεση κλοπής ζώων στη Ξυλοφάγου
Έβαλαν φωτιά σε σχολικό εξοπλισμό σε αυλή Γυμνασίου
Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 34χρονος που οδηγούσε 110 χιλιόμετρα αντί 50
Χειροπέδες σε 38χρονο που εντοπίστηκαν χρυσαφικά στις αποσκευές του στο αεροδρόμιο
Συνελήφθη 39χρονος στο αεροδρόμιο που καταζητείτο από την Interpol
Καταδίωξη σκάφους με πυροβολισμούς ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ένα πρόσωπο
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια