Σε συναγερμό η Πυροσβεστική από πυρκαγιά στον Κάθηκα

Πέντε εκτάρια άγριας βλάστησης, σιτηρά , σπαρτά, ξηρά βλάστηση και δέντρα κατέκαψε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του Κάθηκα στις 1650 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μετά τις 1800 .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά κατασβέστηκε πριν επεκταθεί, χάρη στην άμεση παρέμβαση των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιστρατεύτηκαν επτά μονάδες πυρόσβεσης από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Πάφου, Πέγειας, Πόλης Χρυσοχούς και Στρουμπιού, της Υπηρεσίας Θήρας και του Δασονομείου.

Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανάγκη για νομοθετικές ρυθμίσεις ανέδειξε το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Εισηγήσεις Ερευνητικής σε τρεις πυλώνες
Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Αυτοί εξακολουθούν να αναζητούνται από την Αστυνομία για το ξυλοδαρμό τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και πλαστή ταυτότητα και δάγκωσε αστυνομικό για να ξεφύγει της σύλληψης
Αναζητείται από την Αστυνομία για κλοπή τσάντας που σημειώθηκε τον Απρίλιο (pics)
Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)