Αποκοπές δρόμων λόγω έργων σε Λευκωσία και Λεμεσό

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε από τα περίπολα Τροχαίας, στις κύριες οδικές αρτηρίες, δεν παρουσιάζονται οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές εκτελούνται διάφορες εργασίες με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ομαλή διέλευση των οχημάτων.

Στη Λευκωσία, συνεχίζονται οι εργασίες για τη δημιουργία του υπόγειου χώρου στάθμευσης στη λεωφόρο Ομήρου. Η λεωφόρος Ομήρου παραμένει κλειστή για τα οχήματα, από τη συμβολή της με την Πλατεία Σολωμού, μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας. Για διευκόλυνση των οδηγών εφαρμόζονται ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Στη Λεμεσό, διεξάγονται εργασίες για κατασκευή του "Παράλληλου Δρόμου", που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Λόγω των εργασιών που εκτελούνται, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός), έχουν ληφθεί διευθετήσεις και μέτρα για την τροχαία κίνηση.

Επίσης, στην επαρχία Λεμεσού, αρχίζουν σήμερα οι εργασίες για βελτίωση τμήματος του παρακαμπτήριου δρόμου Πελενδρίου. Ως εκ τούτου, τμήμα της οδού Νίκου Καρασαμάνη (Παρακαμπτήριος Πελενδρίου) από τη συμβολή της με την οδό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, μέχρι και το δρόμο προς Ποταμίτισσα, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και από τις δύο κατευθύνσεις. Η τροχαία κίνηση, από Ποταμίτισσα προς Αμίαντο και αντίστροφα, μέσω των οδών Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Σωτήρη Τσαγγάρη και Ποταμιτίσσης.

Ακόμα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος του δρόμου. Οι εργασίες διεξάγονται, τμηματικά από την Αλάμπρα μέχρι και τον κυκλικό κόμβο πλησίον του ΓΣΠ, στην Λευκωσία. Οι εργασίες αρχίζουν στις 8.00 η ώρα το βράδυ και θα διακόπτονται στις 6.00 το πρωί της επομένης, και θα συνεχιστούν μέχρι τις 19 Ιουλίου, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο, σε τμήματα μήκους 1000μ., περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, στην κατεύθυνση όπου θα διεξάγονται οι εργασίες.

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης