Σπάει το φράγμα των 40 βαθμών ο υδράργυρος
06:52 - 05 Ιουλίου 2018

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη και το απόγευµα τοπικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία την Παρασκευή δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή ενώ από το Σάββατο θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.
