Η Gillette ξανά «κοντά» στους Εθνοφρουρούς

H Gillette και η εταιρία Diplomat Cyprus, αντιπρόσωπος των προϊόντων Gillette στην Κύπρο, βρέθηκε ξανά κοντά στην Εθνική Φρουρά για να παραδώσει στους νεοσύλλεκτους οπλίτες της 2018 Β’ ΕΣΣΟ, ξυριστικές μηχανές Gillette FUSION PROGLIDE με τεχνολογία FLEXBALL για να απολαύσουν το τέλειο ξύρισμα.
 
Η τελετή παράδοσης έγινε το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018, στο Λόχο Στρατηγείου του ΓΕΕΦ, στις 10:30 το πρωί όπου παραδόθηκαν ξυριστικές μηχανές Gillette FUSION PROGLIDE με τεχνολογία FLEXBALL.
 
Το σύστημα ξυρίσματος Gillette FUSION PROGLIDE με τεχνολογία FLEXBALL, το πιο προηγμένο σύστημα ξυρίσματος της Gillette, έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των Κύπριων καταναλωτών, με προηγμένη λιπαντική ταινία, λεπίδες ακριβείας για λιγότερα τραβήγματα και την επαναστατική τεχνολογία FLEXBALL που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου για μέγιστη επαφή και αφαιρεί σχεδόν κάθε τρίχα.
 
Οι ξυριστικές μηχανές Gillette έχουν ηγετική θέση στην Κυπριακή αγορά και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνουν όλα τα προϊόντα της Gillette δείχνει τη σημασία που δίνουν οι  Κύπριοι καταναλωτές στο τέλειο ξύρισμα. Για αυτόν το λόγο η Diplomat Cyprus δίνει την ευκαιρία, σε όλους τους νεοσύλλεκτους, να απολαύσουν το τέλειο ξύρισμα με ξυριστικές μηχανές Gillette.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,2 εκατ. ευρώ
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
ΤΟΜ: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά οι διαθέσιμες χορηγίες για ηλεκτροκίνηση
Εντός των ημερών το πόρισμα της πειθαρχικής εναντίον του Εκτελεστικού Διευθυντή Λάρνακας-Αμμοχώστου
Ανησυχία βουλευτών για τις συνθήκες διαβίωσης σε δομές φροντίδας
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ σε θέματα μεταφορών συζήτησαν Βαφεάδης με Ρέγκεβ
Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας