Με την πένα στο χέρι ο Λαβόρδε. Ούτε Ομόνοια, ούτε Ανόρθωση

Δεν θα κατηφορίσει τελικά στην Κύπρο ο Ρικάρντο Λαβόρδε για δεύτερη φορά στην καριέρα του. O Koλομβιανός μέσος είναι πολύ κοντά στην Τομπόλ.
 
Το όνομα του Λαβόρδε έπαιξε για καιρό στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα. «Είχαμε μπει σε συζητήσεις, τις τελευταίες φορές είχαμε φτάσει σε πολύ καλά σημεία. Μάλιστα μας είχε ρωτήσει αν βρίσκεται στην Βουλγαρία η αποστολή για να μεταβεί στη Βουλγαρία. Είχαμε δυο θέματα Ντούρις-Λαβόρδε που έπρεπε να τα συζητήσουμε ως διοίκηση. Ποτέ δεν είχε πει τελεσίδικα ο Λαβόρδε ότι έρχεται. Αν προχωρήσουμε με Ντούρις, απομακρύνεται του Λαβόρδε» ανάφερε στο Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή.
 
Η εμπλοκή της Ομόνοιας δεν επιβεβαιώθηκε σε καμία περίπτωση από επίσημης πλευράς. Μάλιστα οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διέψευσαν ότι ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή. «Σεβόμαστε τον Ρικάρντο Λαβόρδε, όπως και το έργο που επιτελούν τα ΜΜΕ. Όπως είναι γνωστό, πολιτική μας είναι να μην επιβεβαιώνουμε, ούτε να διαψεύδουμε μετεγγραφικά σενάρια, εκτός και εάν κρίνουμε ότι χρειάζεται. Αναγκαζόμαστε, τώρα, να παρέμβουμε για να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μας έχει απασχολήσει η περίπτωση του Ρικάρντο Λαβόρδε. Παρακαλούμε όπως λάβει τέλος η σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί».
 
Τελικά ο Λαβόρδε καταλήγει στην Τομπόλ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ρώσος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης, Ρουστάμ Ρατζάμποβ. «Σύμφωνα με πληροφορίες μου ο Λαβόρδε θα υπογράψει συμβόλαιο με την Τομπόλ και αυτή θα είναι μία ηχηρή μεταγραφή, καθώς οποιαδήποτε ομάδα στην κατηγορία θα ήθελε να τον έχει. Όπως γνωρίζω οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο και ο Λαβόρδε αναμένεται να υπογράψει πολύ σύντομα».

Δειτε Επισης

Ψάχνουν λύσεις για τη λειψυδρία-Αφαλατώσεις και ανακύκλωση νερού ανάμεσα στα μέτρα για τους αγρότες
Η νομοθεσία υπάρχει για τη χρήση σκούτερ, αλλά υπολείπονται οι υποδομές-«Έλλειψη ολοκληρωμένης πολιτικής»
«Έλεγα στην καρδιά μου ‘μην με προδώσεις’… Ζούσαμε πράγματα απίστευτα, δεν τα χωρούσε ο νους»
Το κέντρο που παρέχει θεραπείες στα παιδιά από το 1957… «Είναι ευλογία η δουλειά που κάνουμε»
Η χώρα του «ως πάρατζει», οι ενέργειες κατόπιν επικρίσεων και η ατιμωρησία
Δεν αποφάσισαν για έφεση ακόμη οι μοναχοί-Ανησυχία ακόμη και για αύξηση της ποινής
Στο τρίγωνο Λονδίνου-Νέας Υόρκης-Βρυξελλών μεταφέρεται άμεσα και έμμεσα το Κυπριακό
Η έκπληξη Φον ντερ Λάιεν στον ΠτΔ, οι θερμοί εναγκαλισμοί και το παραστράτημα Χριστοδουλίδη
Συντονισμός ομάδας Κυπριακού ενόψει Νέας Υόρκης-«Εποικοδομητικό και γόνιμο πνεύμα»
Βίντεο από drone δείχνει την καταστροφή από τον τυφώνα Milton στη Φλόριντα-Συγκλονιστικές επιχειρήσεις διάσωσης