Έχασε την ευκαιρία για αποδείξεις στην Φούλαμ ο Σάλαϊ

 Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με τον Ρόλαντ Σάλαϊ και το ενδιαφέρον διάφορων ευρωπαϊκών συλλόγων για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
 
Σύμφωνα με τις αναφορές στον ξένο Τύπο, για τον παίκτη ενδιαφέρεται η Φούλαμ, καθώς και τρεις ιταλικές ομάδες.
 
Μάλιστα, η αγγλική ομάδα, όπως σημείωνε σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα thesun.co.uk, θα είχε σκάουτερ στην Εσθονία για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή στη ρεβάνς με την Φλόρα Ταλίν.
 
Στη χθεσινή (30/07), όμως, προπόνηση ο παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις στο μηρό και έτσι αποφασίσθηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή και συνεπώς έχασε την ευκαιρία να… αποδείξει στον Άγγλο σκάουτερ ότι αξίζει να επενδυθεί χρήμα για το ταλέντο του.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πληροφορίες θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να απόρριψε προηγουμένως πρόταση από την γερμανική Φράιμπουργκ ύψους 4 εκατ. ευρώ.