Η θάλασσα βγάζει καμένα πτώματα, οι ελπίδες για επιζώντες μηδενίζονται

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας ψαράς στα νότια της Αττικής όταν με το σκάφος του εντόπισε μια σορό να επιπλέει στην θάλασσα.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο άνδρας καθώς ήταν στο σκάφος του και έπλεε ανοιχτά της Γλυφάδας, είδε μια σορό με εγκαύματα να επιπλέει.
 
Αμέσως ενημέρωσε το Λιμενικό, προκειμένου να παραλάβει το πτώμα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε ένα από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική.
 
Σε διευκρίνιση για τη σορό που εντοπίστηκε στον Σαρωνικό Κόλπο, προέβη λίγο αργότερα το Λιμενικό Σώμα.
 
Όπως ξεκαθαρίζεται, η σορός που εντοπίστηκε το πρωί από ερασιτέχνη ψαρά στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανήκει σε γυναίκα και όχι σε άνδρα, όπως αρχικά είχε αναφερθεί. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διενέργεια νεκροψία νεκροτομής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε καμένο πτώμα ανοιχτά της Γλυφάδας

Σημειώνεται  ότι οκτώ ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν να αγνοούν τον ακριβή αριθμό των νεκρών και των αγνοούμενων.
 
Επισήμως, οι ταυτοποιημένοι νεκροί φτάνουν τους 74. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινή επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εβδομήντα σοροί ταυτοποιήθηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, καθώς βρέθηκαν απανθρακωμένοι, ενώ άλλοι τέσσερις κατέληξαν μετά από νοσηλεία στην εντατική σε νοσοκομεία της Αττικής.
 
Το απόγευμα της Δευτέρας ανασύρθηκε μια ακόμη σορός ανοικτά της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι, όμως τα στοιχεία του δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί και δεν υπολογίζεται επισήμως στον κατάλογο των νεκρών από τις πυρκαγιές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεβράζει σορούς η θάλασσα-Πτώματα στην Άνδρο, στην Μύκονο, ακόμα και στην Κρήτη

Δεκατέσσερα άτομα παραμένουν αγνοούμενα, ενώ η Πυροσβεστική δεν διευκρινίζει πόσες σοροί παραμένουν μη ταυτοποιημένες στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας. Στην Εντατική νοσηλεύονται πλέον 11 τραυματίες της φωτιάς.

Δειτε Επισης

Νεκρός με τραύμα από όπλο εντοπίστηκε άνδρας στη Ραφήνα-Κατονόμασε τον δολοφόνο του πριν ξεψυχήσει
Αθωώθηκαν οι 25 του Ρουβίκωνα για το πανό στη Hellenic Train
Πήρε θέση ο Μητσοτάκης για τη Γάζα-«Να σταματήσει το Ισραήλ τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, δεν μένουμε σιωπηλοί»
Ο Μητσοτάκης θα πάει στην Οδησσό για τη Σύνοδο Ουκρανίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης-Επικοινωνία με Ζελένσκι
Ζημιές σε κτίρια από τον σεισμό στην Κρήτη-Έσπασαν εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
Οι πρώτες εικόνες από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης-Συνεχείς έλεγχοι και περιπολίες στο νησί
Συνεδρία ΣΑ ΟΗΕ υπό προεδρία Έλληνα ΥΠΕΞ για προστασία αμάχων σε ένοπλες συγκρούσεις
Συγκλονίζει η μητέρα που έγινε δότρια ήπατος για τον γιο της-«Και την καρδιά μου να μου ζήταγαν, θα την έδινα»
Άγριους καβγάδες περιγράφουν οι γείτονες της γυναίκας που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Μεγάλη απάτη στην Ελλάδα για το Final Four-PR με δήθεν «άκρες» απέσπασε €70.000 από επιχειρηματίες