«Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ»

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (31/7) έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας η αποστολή του ΑΠΟΕΛ. Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Φλόρα Ταλίν, στην περίπτωση Σάλαϊ αλλά και το θέμα του επιθετικού που απασχολεί την ομάδα της Λευκωσίας.
 
Αναλυτικά:
 
Για τη Φλόρα Ταλίν:
«Είπαμε από την αρχή μόλις τελείωσε το πρώτο παιχνίδι και παρά το αποτέλεσμα ότι αυτό που κυνηγούμε αυτή την στιγμή είναι να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. Δουλέψαμε αυτή την βδομάδα πάνω σε αυτό για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο καλοί σε σχέση με τον εαυτό μας γιατί αυτό είναι το ζητούμενο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Σαφώς και πάμε στην Εσθονία για να παίξουμε τον επαναληπτικό έχοντας ένα σοβαρό πλεονέκτημα. Από κει και πέρα θέλουμε να δούμε μια ομάδα που να είναι σοβαρή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα δείξει στην πράξη αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Δηλαδή, βελτίωση για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε τα πιο δύσκολα που έρχονται».
 
Για τη σοβαρότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τον επόμενο αντίπαλο:
«Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι την αντίπαλό μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε κανέναν άλλο.  Αυτό είναι που έχει τονίσει και ο προπονητής καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας. Ότι θέλει να δει μια σοβαρή ομάδα και να δει τα ίδια πράγματα που είδε στο πρώτο παιχνίδι. Νομίζω πως οι εξετάσεις σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της ομάδας είναι να κοιτάζεις το δικό σου εαυτό και όχι τον αντίπαλο, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σαφώς και όποιος αντίπαλος προκύψει θα δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονέκτημα του αλλά πρώτα πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα που είναι η πρόκριση και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Για τον Σάλαϊ: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε έχουμε κάποια πρόταση παρά τα δημοσιεύματα που υπάρχουν. Ο Σάλαϊ είναι ένας παίκτης που έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών σκάουτερ όχι μόνο τώρα το καλοκαίρι αλλά από την προηγούμενη περίοδο, όπως και άλλους ποδοσφαιριστές. Εμείς χαιρόμαστε που παρακολουθούν ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αλλά το θέμα είναι η ουσία. Προτάσεις δεν υπάρχουν. Δεν έγινε καμία επίσημη πρόταση από καμία ομάδα.

Για τον επιθετικό: «Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι να τρέχει, άρα δεν περιμένουμε κάποια εξέλιξη, αλλά έχουμε πολλές φορές ότι στο μετεγγραφικό προγραμματισμό οι εξελίξεις μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Το κοντά από το μακριά είναι σχετικό τέτοιες μέρες. Αν είναι ένας παίκτης στο προφίλ που θέλεις μπορεί να είναι θέμα ωρών ή και ημερών να καταλήξεις μαζί του».

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)