Ο άνθρωπος που τράβηξε το πιο συγκλονιστικό βίντεο στο Μάτι σπάει τη σιωπή του

Ο άνθρωπος που τράβηξε ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις τραγικές στιγμές κατοίκων στην παραλία στο Μάτι Αττικής περιγράφει σε δραματικούς τόνους όλα όσα έζησε, μαζί με συμπολίτες του.
 
«Μείναμε για τουλάχιστον οκτώ ώρες σε μια παραλία αβοήθητοι. Το βίντεο τραβήχτηκε στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας και η Πυροσβεστική έφτασε για τις πρώτες βοήθειες στις 3 τα ξημερώματα. Τρέμαμε να γυρίσουμε το βλέμμα μας πίσω για να μην αντικρίσουμε νεκρούς. Όποιος έκανε την λάθος κίνηση, εκείνη την χρονική στιγμή, είχε καεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Το βίντεο «γροθιά στο στομάχι» από τις πρώτες ώρες μετά τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι είδε το «φως» της δημοσιότητας, μόλις χθες και προκαλεί ανατριχίλα.
 
Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο με περίπου 300 άτομα, εγκαυματίες, παιδιά και ηλικιωμένους να περιμένουν βοήθεια κρεμασμένοι στα βράχια του λιμανιού στο Μάτι.
 
Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7» και περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο ίδιος, η μητέρα του αλλά και οι υπόλοιποι συνάνθρωποί του, περιμένοντας βοήθεια.
 
Όπως είπε ο Νίκος Βερυκοκκίδης, παρά την πολύωρη αναμονή, η επιλογή όλων τους να φθάσουν και να παραμείνουν στο συγκεκριμένο σημείο, αποδείχθηκε σωτήρια.
 
Την ίδια ώρα μίλησε σε «σκληρή» γλώσσα και για τη στάση των πολιτικών και αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε χαρακτηριστικά ότι είναι αδιανόητο ένας πολιτικός να κάνει τέτοιες δηλώσεις και μάλιστα σε διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, λέγοντας ότι δεν γίνεται να είσαι τόσο «χοντρόπετσος» και να ρίχνεις τις ευθύνες στους πολίτες, «σαν τον άλλο πολιτικό που είχε πει, ''μαζί τα φάγαμε''».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ