Αυτό είναι το σπίτι του Κριστιάνο στο Τορίνο (pics)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Χεορχίνα και τα τέσσερα παιδιά τους έφτασαν στο νέο σπιτικό τους στο Τορίνο, εκεί όπου θα μείνουν για την επόμενη σεζόν. 

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», ο Πορτογάλος επέλεξε μία πιο μοντέρνα κατασκευή, για να του θυμίζει το σπίτι του στη Μαδρίτη. Αν και το ιταλικό Μέσο δεν έχει επιβεβαίωση πως πρόκειται όντως για το σπίτι του Κριστιάνο, όλα δείχνουν πως ναι, αφού ο Ρονάλντο έφτασε σε αυτή την περιοχή κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας. 

Όπως φαίνεται ο Κριστιάνο απέκτησε όχι μία, αλλά δύο βίλες που συνδέονται, αλλά η καθεμία έχει και ανεξάρτητη είσοδο, με μεγάλους κήπους, πισίνα και γυμναστήριο. Οι βίλες βρίσκονται σε ένα λόφο που προσφέρει φυσικό καμουφλάζ από τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Επιπλέον η έπαυλη παρέχει και εξαιρετική θέα στην πόλη. Κυριαρχεί το γκρι χρώμα και οι γεωμετρικές γραμμές. Φήμες λένε πως ο Ρονάλντο δεν ήθελε τις τυπικές ιταλικές βίλες που είχαν πολύ παραδοσιακό στυλ για τα γούστα του. 

Δείτε φωτογραφίες από το νέο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο: 
 

Δειτε Επισης

Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Πολύωρη αντεξέταση στο Δικαστήριο για βαρυποινίτη-Καταθέσεις από μαγαζάτορες, «δεν επιβεβαιώνεται η παροχή προστασίας»
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Οι προεκτάσεις από το χαστούκι του ΕΔΑΔ, το ζήτημα του ανέλεγκτου του Εισαγγελέα και η πολιτική ευθύνη
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Υπό πίεση η Δικαιοσύνη... Παρενέργειες λόγω Βαρωσιώτου και ΕΔΑΔ, νομικά σφάλματα με διαφορετικό απόηχο
Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»