Ελεύθερος ο πρώην αστυνομικός που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα ο 56χρονος πρώην αστυνομικός για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 15χρονης. 

Ο 56χρονος  που παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, στην σημερινή δικάσιμο ο συνήγορος υπεράσπισης του ζήτησε όπως ο πελάτης του αφεθεί ελεύθερος κατά την εκδίκαση της υπόθεσης με όρους.

Το Δικαστήριο μετά από πολύωρη διαδικασία διέταξε όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως να υπογράψει εγγύηση 200 χιλ. ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή , να υπογράφει τρεις φορές την ημέρα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομα του τοποθετηθεί στο stop list. To Δικαστήριο όρισε επίσης την υπόθεση για τις 17.12.2018. 

Οι έρευνες από πλευράς της Αστυνομίας συνεχίζονται από το Γραφείο χειρισμού θεμάτων βίας στην οικογένεια και κακοποίησης ανηλίκων το οποίο υπάγεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ο ύποπτος συνελήφθη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων μετά από καταγγελία που έγινε από το περιβάλλον της 15χρονης.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του ο 45χρονος Μάριος Δημητρίου (pic)
Συνελήφθη Συμβασιούχος Αστυνομικός για τα επεισόδια στη Λακατάμια-Άλλες τρεις συλλήψεις
Καταζητείται 30χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα (pics)
Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που πιάστηκαν με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα στον τελικό
Επτά χρόνια μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών-Υλοποιείται τον Οκτώβριο
Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας
Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από ατύχημα στις θαλασσινές σπηλιές
Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά-Συνεχίζονται οι προσπάθειες για πλήρη κατάσβεση