Ελεύθερος ο πρώην αστυνομικός που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα ο 56χρονος πρώην αστυνομικός για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 15χρονης. 

Ο 56χρονος  που παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, στην σημερινή δικάσιμο ο συνήγορος υπεράσπισης του ζήτησε όπως ο πελάτης του αφεθεί ελεύθερος κατά την εκδίκαση της υπόθεσης με όρους.

Το Δικαστήριο μετά από πολύωρη διαδικασία διέταξε όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως να υπογράψει εγγύηση 200 χιλ. ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή , να υπογράφει τρεις φορές την ημέρα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομα του τοποθετηθεί στο stop list. To Δικαστήριο όρισε επίσης την υπόθεση για τις 17.12.2018. 

Οι έρευνες από πλευράς της Αστυνομίας συνεχίζονται από το Γραφείο χειρισμού θεμάτων βίας στην οικογένεια και κακοποίησης ανηλίκων το οποίο υπάγεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ο ύποπτος συνελήφθη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων μετά από καταγγελία που έγινε από το περιβάλλον της 15χρονης.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αναγνώρισε καταζητούμενο και προχώρησε σε σύλληψή του
Φως στα αίτια θανάτου του 17χρονου θα δώσει η νεκροτομή-Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης
Εντοπίστηκε η 16χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη Λεμεσό
Κατάφεραν να εξαπατήσουν εταιρεία στη Λεμεσό και να αποσπάσουν πάνω από 640 χιλ. ευρώ
Καταγγελίες ΤΟΜ για παράνομη μεταφορά επιβατών από αεροδρόμιο Λάρνακας και λιμάνι Λεμεσού
Παριστάνουν λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και εξαπατούν πολίτες
Κλείνουν απόψε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου για εργασίες
Eurostat: Αύξηση των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων στην Κύπρο
Ανέτρεψε τα δεδομένα της Αστυνομίας η νεκροτομή στον Μιχαηλίδη-Δεν προκύπτουν κακώσεις που να δικαιολογούν τον θάνατο του
Ηλεκτρονικά μηνύματα στη δίκη Al Jazeera-Ενστάσεις από υπεράσπιση και αναφορές σε Σαββίδη-Αγγελίδη