«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το πιο μεγάλο deal της ιστορίας του»

Για το πιο μεγάλο deal στην ιστορία του ετοιμάζεται ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει χαρακτηριστικά ελλαδικό δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται αγγλικές πηγές για το ενδιαφέρον που φαίνεται να επιδεικνύει η Φούλαμ για την απόκτηση του Ρόλαντ Σάλαϊ. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα του contra.gr:

Ο ΑΠΟΕΛ, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Champions League, ξέρει ότι τα έσοδα που θα έχει, ακόμη κι αν φτάσει στους ομίλους του Europa, θα είναι εφέτος περιορισμένα. Ως εκ τούτου κάθε πρόταση για ποδοσφαιριστές του ρόστερ στην κατάλληλη τιμή, εξετάζονται και συζητιούνται. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για προσφορές εκατομμυρίων που δελεάζουν.

Όχι πως οι Κύπριοι είναι εύκολοι διαπραγματευτές. Τουναντίον. Ειδάλλως δεν θα απέρριπταν ασυζητητί την πρόταση της γερμανικής Φράιμπουργκ για τον Ρόλαντ Σάλαϊ. Μια πρόταση που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, άγγιξε τα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 21χρονος διεθνής Ούγγρος εξτρέμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από τα μεγάλα πρωταθλήματα και υπάρχει μία που, από τις ίδιες πηγές, δείχνει διατεθειμένη να δώσει περισσότερα. Τη Φούλαμ εννοούμε, η οποία αν και νεοφώτιστη στην Premiership, θέλει να φτιάξει ένα σύνολο που σε πρώτη φάση δεν θα κινδυνεύσει να πέσει.

Ο Σάλαϊ είναι μια περίπτωση που ο κόουτς Γιοκάνοβιτς έχει ξεχωρίσει. Προφανώς αν πάρει "σάρκα και οστά" μια τέτοιου μεγέθους πρόταση, θα είναι δύσκολο να μην γίνει αποδεκτή.

Θα πρόκειται άλλωστε για το κορυφαίο deal της κυπριακής ομάδας στα χρονικά. Διότι ο Σάλαϊ αποκτήθηκε από την Πούσκας έναντι 2 εκατομμυρίων και μέσα σ' ένα χρόνο διπλασίασε την αξία του. Δεν θα είναι βέβαια το πιο κερδοφόρο, δεδομένου ότι έχουν μεσολαβήσει οι συμφωνίες με την Αλ Σαμπάμπ για τον Ντε Βισέντι και με την Κοπεγχάγη για τον Πιέρο Σωτηρίου. Με λιγότερα χρήματα, αλλά μεγαλύτερο οικονομικό όφελος στα ταμεία.

Δειτε Επισης

Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Άφησε υπόνοιες για παράνομες παρακολουθήσεις ο δικηγόρος της επιχειρηματία-Μαραθώνια η διαδικασία ενώπιον Δικαστηρίου
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Οι προεκτάσεις από το χαστούκι του ΕΔΑΔ, το ζήτημα του ανέλεγκτου του Εισαγγελέα και η πολιτική ευθύνη
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Υπό πίεση η Δικαιοσύνη... Παρενέργειες λόγω Βαρωσιώτου και ΕΔΑΔ, νομικά σφάλματα με διαφορετικό απόηχο
Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»