Τόσα πρέπει να δώσει η Αργεντινή για να απολύσει τον Σαμπαόλι

Tον λόγο για τον οποίο ο Χόρχε Σαμπαόλι συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο της Αργεντινής, μετά το στραπάτσο από τη Γαλλία, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ole». Το πρόβλημα υπάρχει στην υψηλή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του προπονητή, που προβλέπει αποζημίωση ύψους 17 εκατ. ευρώ. 

«Η κυρίαρχη αιτία, για να μην πούμε η μοναδική, για την οποία οι άνθρωποι της AFA δεν διώχνουν τον Χόρχε Σαμπαόλι, είναι η μεγάλη ρήτρα απόλυσης, που εκτιμάται στα 20 εκατ. δολάρια. Και το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς την υποτίμηση του νομίσματος της Αργεντινής», εξηγεί η σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Ole». 

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό είναι ένα ποσό που δεν μπορεί να βρει η Ομοσπονδία. Για το λόγο αυτό προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τον Σαμπαόλι για να αποχωρήσει από τον πάγκο της «αλμπισελέστε».

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Η Τεχεράνη επιδιώκει επειγόντως συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών