Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός μετά από τροχαίο στη Λεμεσο–Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης νοσηλεύεται 24χρονος ο οποίος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.
 
Ο 24χρονος επέβαινε μαζί με 27χρονο σε μοτοσικλέτα όταν, γύρω στις 22.10,  αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα 61 ετών επιχείρησε δεξιά στροφή στην Λεωφόρο Αγίας Φυλάξεως και συγκεκριμένα στη συμβολή των φώτων τροχαίας γνωστά ως φώτα Χρυσοβαλάντου.
 
Στην προσπάθεια της αυτή, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά, την οποία οδηγούσε ο 24χρονος με συνεπιβάτη τον 27χρονο.
 
Από τη σύγκρουση οι δύο επιβαίνοντες στην μοτοσικλέτα, που δεν έφεραν κράνη, τραυματίστηκαν.  Διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Λεμεσού. 
Λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έχει υποστεί ο 24χρονος κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Λευκωσίας.
 

Δειτε Επισης

Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206