Αύριο η κηδεία του τραγικού πατέρα και των δυο παιδιών του -Η ανακοίνωση της οικογένειας

Την Κυριακή θα γίνει η κηδεία της 13χρονης Εβίτας, του 11χρονου Ανδρέα και του πατέρα τους Γρηγόρη που έχασαν τις ζωές τους στη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στους 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι – Κατέληξε 42χρονη

 Ο 11χρονος Ανδρέας βρέθηκε νεκρός στην αγκαλιά του πατέρα του Γρηγόρη και η 13χρονη Εβίτα είναι το τραγικό κορίτσι το οποίο έπεσε από το βράχο και σκοτώθηκε. Αρχικά είχε ειπωθεί ότι το κορίτσι, με τα ρούχα του να φλέγονται είχε πηδήξει προς τη θάλασσα αναζητώντας σωτηρία. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια το κορίτσι προσπαθώντας να κατέβει από το βράχο, γλίστρησε, χτύπησε και έπεσε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φόβοι για νέες καταστροφές από τις βροχές στις πυρόπληκτες περιοχές
 
Η κηδεία του πατέρα με τα δυο παιδιά του θα γίνει αύριο. Από την πλευρά της οικογένειας εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία ζητούν σεβασμό στον πόνο τους και παρακαλούν τα ΜΜΕ να μην παραβρεθούν στις κηδείες των τριών αγαπημένων τους προσώπων.
 
Η ανακοίνωση της οικογένειας
 
«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας, Γρηγόρη, Εβίτα Φύτρου & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.
 
Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.
 
Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.
 
Εκ μέρους της οικογένειας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει η περιγραφή 14χρονης για τα όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Ρομά-«Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;»
Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο στο Μαυρομμάτι-Απλογούνται οι δεκατέσσερις κατηγορούμενοι
«Μου ζήταγε χρήματα για να μην κάνει αρνητικά δημοσιεύματα»-Η τοποθέτηση της Μακρή για τον εκβιασμό
Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας-Πρόκειται για Πολωνό πατέρα δύο παιδιών
Περιμένει τα F-35 από τον Τραμπ ο Ερντογάν-«Η ανησυχία της Ελλάδας είναι άτοπη και χωρίς νόημα»
Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή
«Τσακίσου φέρε 150 ευρώ και φύγε»-Οι προκλητικοί διάλογοι των τελωνειακών που χρηματίζονταν
Τα δεδομένα στην υπόθεση Καλογήρου μετά την παράδοση της ιατροδικαστικής έκθεσης στην Αστυνομία
Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή
Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος της δολοφονίας στην Ελλάδα-Πού στρέφονται οι έρευνες για το δολοφόνο