«Εγώ ξέρω τι σημαίνει ΑΕΛ... Οι νέοι παίκτες να το νιώσουν»

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΑΕΛ παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ. Μίλησε για τη νοοτροπία νικητή που θέλει στην ομάδα αλλά και τη σχέση που έχει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

«Είμαστε 11 μέρες εδώ. Είναι πολύ όμορφο έχουμε μια καλή προετοιμασία. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίχτες. Δουλεύουμε στην προετοιμασία έχουμε παίξει δύο παιχνίδια και όλα πάνε καλά. Δίνω ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, κάνουμε προπονήσεις πριν τα παιχνίδια και θέλουμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία της ομάδας, θέλουμε την ομάδα να είναι έτοιμη το πρώτο παιχνίδι».

«Θέλουμε νοοτροπία του νικητή. Έχουμε νεαρούς, δεν παίζει ρόλο για μένα από που είσαι, θέλω να βοηθήσω όλους τους παίχτες μου.  Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υπάρχει το συναίσθημα, ή μπορείς ή δεν μπορείς. Κάναμε καλό προγραμματισμό, περιμένουμε λίγες μέρες για να πάρουμε παίκτη έτοιμο να βοηθήσει την ομάδα».

«Για μένα η ΑΕΛ πρέπει να έχει ποιότητα γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Περιμένω τους παίχτες να είναι κάθε παιχνίδι καλύτεροι. Ο Αντάμοβιτς έρχεται πίσω αύριο δεν έχει μεγάλο πρόβλημα όπως ακούστηκε για την μέση του. Μικρά προβλήματα και τίποτα ανησυχητικό. Δεν μπορώ να βλέπω να έχουμε λίγο κόσμο στο γήπεδο. Καλύτερη μεταγραφή ο κόσμος μας που θα βοηθήσει την ομάδα. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα και τον κόσμο. Εγώ ξέρω τι σημαίνει ΑΕΛ, οι νέοι ποδοσφαιριστές που έρχονται πρέπει να νιώσουν».

«Πάντα σέβομαι τους παίχτες αλλά είμαι ειλικρινείς με όλους. Τους λέω μπράβο μπροστά τους και τους κάνω παρατήρηση μπροστά τους. Οι παίχτες έχουν ευθύνη, πρέπει να ξέρουν που παίζουν. Εμείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε για να πάνε όλα καλά».
 

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)