ΒΙΝΤΕΟ: «Τι είπε ο Παναγή για τον Μεχίας»

Δηλώσεις στο Ομόνοια Premium παραχώρησαν οι τρεις πορτιέρε της Ομόνοιας και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Λεωνή. 

Αναλυτικά:

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Λεωνή και οι τρεις τερματοφύλακες, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλέξανδρος Αντωνίου και Τόμας Μεχίας, μιλούν στο ΟΜΟΝΟΙΑ Premium για την προετοιμασία και τη νέα σεζόν.

Κωνσταντίνος Παναγή: «Νιώθω δυνατός και έτοιμος να προπονηθώ σκληρά και να επανέλθω. Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι τέλειες για ποδοσφαιριστές, οι προπονήσεις είναι δυνατές, έχουν ένταση. Χαίρομαι που είναι μαζί μας ο προπονητής τερματοφυλάκων και είναι η πρώτη χρονιά που συνεχίζουμε με τον ίδιο προπονητή. Είναι σημαντικό γιατί μας ξέρει. Είμαστε σε καλή κατάσταση για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα».

Αλέξανδρος Αντωνίου: «Νιώθω πολύ καλά, ανανεωμένος η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή και υπάρχει καλό κλίμα. Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους σίγουρα. Νιώθω ήδη έτοιμος να μπω κάτω από την εστία της Ομόνοιας».

Τόμας Μεχίας: «Είναι περίοδος προετοιμασίας, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά με διπλές προπονήσεις αλλά πιστεύω πως η ομάδα είναι πολύ καλή και προετοιμάζεται πολύ καλά για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον προπονητή τερματοφυλάκων, γυμναζόμαστε σκληρά μαζί του, είμαστε χαρούμενοι και είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν διακοπές για εμάς, είμαστε χαρούμενοι που προπονούμαστε εδώ και ετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια».

Δημήτρης Λεωνή: «Νομίζω γίνεται εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία, ο χώρος είναι θαυμάσιος. Είμαι περήφανος για τους τερματοφύλακες μας είναι και οι τρεις πάρα πολύ καλοί. Η φυσική κατάσταση είναι σημαντική. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία τους αφού πρέπει να είμαστε σαν αδέρφια».

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)