ΒΙΝΤΕΟ: «Τι είπε ο Παναγή για τον Μεχίας»

Δηλώσεις στο Ομόνοια Premium παραχώρησαν οι τρεις πορτιέρε της Ομόνοιας και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Λεωνή. 

Αναλυτικά:

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Λεωνή και οι τρεις τερματοφύλακες, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλέξανδρος Αντωνίου και Τόμας Μεχίας, μιλούν στο ΟΜΟΝΟΙΑ Premium για την προετοιμασία και τη νέα σεζόν.

Κωνσταντίνος Παναγή: «Νιώθω δυνατός και έτοιμος να προπονηθώ σκληρά και να επανέλθω. Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι τέλειες για ποδοσφαιριστές, οι προπονήσεις είναι δυνατές, έχουν ένταση. Χαίρομαι που είναι μαζί μας ο προπονητής τερματοφυλάκων και είναι η πρώτη χρονιά που συνεχίζουμε με τον ίδιο προπονητή. Είναι σημαντικό γιατί μας ξέρει. Είμαστε σε καλή κατάσταση για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα».

Αλέξανδρος Αντωνίου: «Νιώθω πολύ καλά, ανανεωμένος η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή και υπάρχει καλό κλίμα. Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους σίγουρα. Νιώθω ήδη έτοιμος να μπω κάτω από την εστία της Ομόνοιας».

Τόμας Μεχίας: «Είναι περίοδος προετοιμασίας, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά με διπλές προπονήσεις αλλά πιστεύω πως η ομάδα είναι πολύ καλή και προετοιμάζεται πολύ καλά για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον προπονητή τερματοφυλάκων, γυμναζόμαστε σκληρά μαζί του, είμαστε χαρούμενοι και είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν διακοπές για εμάς, είμαστε χαρούμενοι που προπονούμαστε εδώ και ετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια».

Δημήτρης Λεωνή: «Νομίζω γίνεται εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία, ο χώρος είναι θαυμάσιος. Είμαι περήφανος για τους τερματοφύλακες μας είναι και οι τρεις πάρα πολύ καλοί. Η φυσική κατάσταση είναι σημαντική. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία τους αφού πρέπει να είμαστε σαν αδέρφια».

Δειτε Επισης

Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για την υπόθεση του βαρυποινίτη και των επιχειρηματιών-Οδηγείται ενώπιον Δικαστήριου
Τυχόν αλλαγές στο δρόμο Λευκωσίας Τρόοδους θα οδηγήσουν σε καθυστέρηση 10 χρόνων-Προειδοποιεί ο Βαφέαδης
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Πάφο-Δεν κινδυνεύουν οικίες, μάχη με το χρόνο για οριοθέτησή της
Πάνω από δύο χιλιάδες πολίτες επισκέφθηκαν το Ιατρείο Ταχείας Διακίνησης του Νοσοκομείου Λευκωσίας,
Επανεξελέγη πρόεδρος ΔΣ ΠΑΣΥΚΙ ο Σωτήρης Κούμας
Προσωρινά ο Παλατές για τη θέση του Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Πάει Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί για τους σφετεριστές ο Τατάρ-Θέτει ως όρο την «κυριαρχική ισότητα»