«Από την εμπειρία που έχω νιώθω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο...»

Ως παρόμοιο τον αγώνα με αυτό της Σούντουβα χαρακτήρισε τo παιχνίδι με τη Φλόρα Ταλίν στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ,  ο οποίος όπως επισήμανε από την εμπειρία του νιώθει ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. 

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Είναι εύκολο να κάνω συγκρίσεις με το προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν παρόμοιοι αγώνες. Το ΑΠΟΕΛ με μεγάλη κατοχή δημιουργούσε ευκαιρίες και η διαφορά ήταν η αποτελεσματικότητα που είχαμε. Σήμερα σκοράραμε με πολλούς τρόπους, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου.

Αν εξαιρέσουμε τα 20 λεπτά της Λιθουανίας, εγώ είμαι ευχαριστημένος από το υπόλοιπο. Πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Εσθονία για να προκριθούμε.

Οι ποδοσφαιριστές μου είχαν φανταστική αντίδραση μετά τον αποκλεισμό. Από την εμπειρία που έχω νιώθω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να αντιδράσουμε και να είμαστε ενωμένοι στις στιγμές που έρχονται».

Δειτε Επισης

Έφεση στην απόφαση να μην προφυλακιστεί ο Ιμάμογλου και για τρομοκρατία από τον Εισαγγελέα
«Για τη δολοφονία του παιδιού μου υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, τους ονομάζει ο εισαγγελέας, γιατί να είναι στο απυρόβλητο;»
Αυτοί οι δρόμοι επηρεάζονται την Τρίτη από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Κόρη εντόπισε νεκρή τη μητέρα της στο μπάνιο-Εξετάζεται αν υπέστη ηλεκτροπληξία, η νεκροτομή δίνει απαντήσεις
Ο ρόλος του προσωπικού απεσταλμένου, η πιθανή επιστροφή Ολγκίν και η αδιαλλαξία Τατάρ
Ναυάγησε το πρώτο χρονοδιάγραμμα για το σύστημα κινητών στις Φυλακές-Ακόμη δεν προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός
Μας έκανε ξανά περήφανους… Νέα διάκριση για την εγκλωβισμένη αθλήτρια που θριαμβεύει στo Muay Thai
Μπλοκάρουν τον αυτοκινητόδρομο οι κυνηγοί με αφορμή το διάταγμα της Θήρας-Ζητούν να τους ακούσει η Βουλή
Οι αριθμοί ευημερούν αλλά οι πολίτες δυσκολεύονται-Προβληματίζουν τα ευρήματα ερευνών για τη φτώχεια
Πώς το διεθνές πολιτικό κλίμα επέτρεψε στον Ερντογάν να «κυνηγήσει» τον Ιμάμογλου