«Με αυτό το μέτρο δεν θα θρηνήσουμε θύματα»

Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης. Μίλησε για τη διάθεση της κάρτας φιλάθλου αλλα και για την τελευταία αξιολόγηση στο γήπεδο της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο: «Είναι πεποίθηση σε όλους μας και θέλουμε ασφαλή γήπεδα. Δεν έχω εντοπίσει κάποια σοβαρή ένσταση. Σήμερα θα έχουμε τη συνάντηση με τα σωματεία οπότε θα δούμε και εκεί τις λεπτομέρειες. Είναι πολύ σημαντική η ανθρώπινη ζωή για να παίζουμε μαζί της. Δε θρηνήσαμε θύματα και με αυτό το μέτρο δε θα θρηνήσουμε».

Για τη διάθεση: «Μέχρι χθες, υπήρχαν 1000 εγγραφές. Μπορεί ο κόσμος να μπει στην εφαρμογή του τηλεφώνου που υπάρχει, να περάσει τα στοιχεία του και να εγγραφεί. Η εγγραφή θα αφορά δυο χρόνια και στοιχίζει 1 ευρώ. Για την κάρτα φιλάθλου χρειάζονται ταυτότητα και μια φωτογραφία μόνο. Κάποιος που δεν μπορεί να το κάνει μέσω της εφαρμογής, με ταυτότητα και φωτογραφία μπορεί να το κάνει μέσω των εκδοτηρίων και στοιχίζει 3 ευρώ. Πάνω από 14 ετών χρειάζεται η κάρτα φιλάθλου».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΚΟΑ για αυτή τη διαδικασία: «Είμαστε έτοιμοι, μπορεί να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα, ωστόσο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Έγινε μια σοβαρή δουλειά από όλους μας. Μπορεί κάποιος να εκδώσει την κάρτα του πριν το γήπεδο. Έχει σε όλα τα γήπεδα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης».

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Είμαστε στο τελευταίο στάδιο αξιολόγησης. Υπάρχει μια έκτακτη συνεδρία την Πέμπτη, για να δει την τελική αξιολόγηση. Την Πέμπτη υπάρχει πιθανότητα να κατακυρώσουμε το έργο».

Δειτε Επισης

Η πρώτη αντίδραση του Προέδρου για την απόφαση για Θανάση-Δεν αποκλείει ανακριτές με έγκριση Υπουργικού
Ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη πριν την επίσκεψη στην Άγκυρα-«Λύση που να βασίζεται στις αποφάσεις του ΣΑ του ΟΗΕ»
Τρομοκρατημένες οικογένειες εγκαταλείπουν την Ράφα καθώς οι μάχες συνεχίζονται
Ζωντανός ανασύρθηκε άνδρας από τα ερείπια κτιρίου που κατέρρευσε πριν από πέντε ημέρες
Εντοπίστηκε σε αυλή Λυκείου με κλοπιμαία μοτοσικλέτα-Συνελήφθη 34χρονος
Πέθανε ο πρώτος ασθενής που είχε κάνει μεταμόσχευση νεφρού από γενετικά τροποποιημένο χοίρο
Βάζει τέλος στις αντιδράσεις για την απόσυρση του AstraZeneca o Καραγιάννης-«Ένας θόρυβος για το τίποτα»
Το σκυλάκι ΑΙ, η εργοδότηση τραγουδιστριών όπερας και οι υποψήφιοι που το έριξαν στην πλάκα
«Γνώριμη είναι η φωνή που ακούεις»-Τα κόμματα στην εξουσία χωρίς φαντασία
«Η λύση είναι διορισμός ανακριτών από Υπουργικό»-Η ποινική διερεύνηση και το κεφάλαιο ευθύνες για τον Θανάση