Αεροσκάφος που επέβαινε η Λαγκάρντ έκανε κατεπείγουσα προσγείωση στην Αργεντινή

Αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε πτήση της American Airlines και στο οποίο επέβαινε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Κριστίν Λαγκάρντ, έκανε κατεπείγουσα προσγείωση στην Αργεντινή, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο Εσέισα του Μπουένος Άιρες την Κυριακή, μετέδωσαν ΜΜΕ.
 
Σύμφωνα τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων Clarin και La Nacion, αλλά και τον αργεντίνικο τηλεοπτικό σταθμό TN, το αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση προς τις ΗΠΑ, υπέστη μείωση της πίεσης αέρα στην καμπίνα των επιβατών ενώ βρισκόταν περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της Αργεντινής κι επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες, όπου προσγειώθηκε.
 
Η Λαγκάρντ βρισκόταν στην Αργεντινή για τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών και των επικεφαλής των κεντρικών τραπεζών της Ομάδας των Είκοσι (G20), η οποία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.
 
Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός εξαιτίας του συμβάντος αυτού, ενώ Εκπρόσωπος του ΔΝΤ δεν απάντησε αμέσως όταν του ζητήθηκε σχόλιο για το συμβάν από το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ζελένσκι-Ο Τραμπ τον απειλεί και ο Πούτιν βομβαρδίζει το Κίεβο
Τα τελευταία λεπτά της ζωής του Πάπα και οι δύο «μυστικές» επεμβάσεις-Ο γιατρός του αφηγείται
Ο Ζελένσκι επιστρέφει εκτάκτως στην Ουκρανία μετά τη νέα επίθεση στο Κίεβο
Μασκ και Μπέσεντ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μπροστά στον Τραμπ-Φώναζαν στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου
Συρρέουν πλήθη για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό-Μπαράζ επαφών ετοιμάζει ο Τραμπ
Νύχτα αγωνίας στην Κωνσταντινούπολη-Φόβοι για έναν ακόμη μεγαλύτερο σεισμό μετά τα 6,2 Ρίχτερ
Η Ρωσία χτύπησε το Κίεβο με πυραύλους και drones-Δύο νεκροί και 54 τραυματίες
Η Ινδία κλείνει τα σύνορα με το Πακιστάν και απελαύνει διπλωμάτες μετά την φονική επίθεση στο Κασμίρ
ΒΙΝΤΕΟ: Η Χαμάς έβαλε όμηρο να «γιορτάσει» τα γενέθλιά του-«Κάντε συμφωνία, αλλιώς θα γυρίσουμε σε φέρετρο»
Ισχυρισμοί Τραμπ ότι είναι κοντά σε συμφωνία με Ουκρανία για το τέλος του πολέμου-Τι απαντά το Κίεβο