Δίνει 72 εκατομμύρια ευρώ για τον... Μαγκουάιρ η Γιουνάιτεντ!

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο θέλει τον Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά είναι διατεθειμένη να δώσει και 72 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο αμυντικός της Λέστερ ξεχώρισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, φτάνοντας ως την τετράδα της διοργάνωσης, και τράβηξε το ενδιαφέρον του Ζοζέ Μουρίνιο. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά παίκτη για την ενίσχυση των μετόπισθεν και το όνομα του Μαγκουάιρ «παίζει» ψηλά στη σχετική λίστα. 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν ποσό λίγο μεγαλύτερο από 70 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τον διεθνή Άγγλο στο «Ολντ Τράφορντ». 

Στο μεταξύ, στα άλλα μεταγραφικά ζητήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλα δείχνουν ότι ο επόμενος παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι ο Άλεξ Σάντρο. 

Δειτε Επισης

Το φρικτό τέλος Ουκρανής δημοσιογράφου από Ρώσους-Της έβγαλαν τα μάτια, τον εγκέφαλο και τον λάρυγγα
LIVE: «Επήα με δύο αερόσακους τζαι ερώτησα ποιες οι διαφορές έμεινε και έβλεπέ, είπα του ο αριστερά εσκότωσε τη μιτσιά στο Αυκόρου»
Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»
Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πως είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού