«Θα έμενα για ακόμα 10 χρόνια στην Ομόνοια»

Δηλώσεις στο Ομόνοια Premium παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Τζαρσίνιο Αντόνια. Μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για την επόμενη σεζόν της ομάδας ενώ δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στην Κύπρο.
 
Αναλυτικά:
 
Γίνεται αρκετή σκληρή δουλειά εδώ στην Πολωνία: «Ναι γυμναζόμαστε σκληρά, πολλές προπονήσεις με τρέξιμο, αλλά νομίζω είναι καλό. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για μια δύσκολη σεζόν».
 
Για τους νέους συμπαίκτες: «Ναι χρειαζόμαστε χρόνο στο γήπεδο, γιατί είναι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και όλοι έχουν διαφορετική νοοτροπία νέοι προπονητές οπόταν όλα είναι καινούργια. Η ομάδα εκτός γηπέδου είναι καλή, το κλίμα είναι καλό. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι από την περσινή σεζόν».
 
Τι να περιμένει από σένα ο κόσμος του χρόνου: «Έκανα το καλύτερο για κάθε παιχνίδι, έδωσα το 100%, όλοι γνωρίζουν τι έγινε πέρσι και ότι είχαμε μια δύσκολη σεζόν. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα μακριά από την Ολλανδία και την οικογένεια μου. Ελπίζω αυτή τη σεζόν να δώσω περισσότερα και να ευχαριστηθώ το χρόνο μου στο γήπεδο».
 
Για το πως νιώθει μετά από ένα χρόνο στην Κύπρο: «Μου αρέσει πάρα πολύ η Κύπρος. Η Κύπρος είναι καλή, πάντα έχει καλό καιρό, καλούς ανθρώπους, όλα είναι καλά στην Κύπρο. Οι φίλαθλοι και ο σύλλογος είναι καλοί και φιλικοί. Είχαμε δύσκολες στιγμές αλλά μείναμε ενωμένοι. Στις δύσκολες στιγμές υπήρχε πάντα ο κόσμος και εκεί που έδειχνε να τα παρατάμε πάντα έκαναν την ομάδα δυνατή πιστεύω. Τώρα όλα πάνε καλύτερα, αν με ρωτούσες αν θα έμενα για ακόμα 10 χρόνια θα απαντούσα ναι σίγουρα».
 
Για τα φιλικά: «Το πρώτο παιχνίδι ήταν καλό. Παίξαμε καλά αλλά ήταν δύσκολο, είχε ζέστη. Γυμναζόμαστε σκληρά και στη φυσική κατάσταση είμαστε δυνατοί. Τα πάμε καλά και τα φιλικά θα μας βοηθήσουν πολύ».
 

Δειτε Επισης

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Πάφου-Λεμεσού λόγω πυρκαγιάς σε όχημα
Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της σε ορεινή κοινότητα περιμένοντας το ασθενοφόρο
To αδιέξοδο της επόμενης μέρας μετά την απόφαση για Θανάση-Η μπάλα αναπόφευκτα στο γήπεδο της Κυβέρνησης
Φωτιές σε δυο σημεία κοντά στο ΓΣΠ έθεσαν σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική
Βίντεο από τη Χαμάς με τον Ισραηλινό όμηρο Ναντάβ Πόπλεγουελ
Απόδοση ευθυνών ζητά το ΑΚΕΛ μετά την απόφαση για Θανάση-«Η Εισαγγελία είναι προφανώς και πολλαπλά εκτεθειμένη»
«Ήταν κλεισμένη στο δωμάτιο για αρκετές ώρες και δεν άνοιγε»-Το χρονικό της φρίκης με το νεκρό βρέφος
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια
Μύρισε μπαρούτι έξω από νυχτερινό μαγαζί, απετράπη σύγκρουση στρατοπέδων-Διπλό «ντέρμπι» απόψε για Αστυνομία
Συνελήφθη 43χρονος στη Λευκωσία-Εντοπίστηκε πιστόλι στην κατοχή του