Συγκλονιστικό βίντεο από την πύρινη κόλαση στην Ελλάδα – Οχήματα περνάνε μέσα από τις φλόγες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη φωτιά να καίει δίπλα από την εθνική οδό Αθηνών - Πατρών. 

Δραματική είναι η κατάσταση της μεγάλης φωτιάς στην Κινέτα, η οποία εκτείνεται σε μεγάλο μέτωπο που ξεπερνά τα 6 χιλιόμετρα και μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οι πυροσβεστικές δυνάμειςαυξάνονται συνεχώς σε μια προσπάθεια να οριοθετηθούν οι φλόγες. Σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, τέσσερις οικισμοί έχουν εκκενωθεί ενώ πληροφορίες μιλούν για εγκλωβισμένα άτομα στον οικισμό του Αγίου Νικολάου. Οι άνδρες τής Πυροσβεστικής καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, όμως ο άνεμος αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση.

Την τελευταία ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη φωτιά να καίει δίπλα από την εθνική οδό Αθηνών - Πατρών. Εστίες καίνε και στα δύο ρεύματα, ενώ λίγα λεπτά μετά το πύρινο μέτωπο διέσχισε την εθνική. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δυο ρεύματα. Λίγο αργότερα, η φωτιά είχε φτάσει στη θάλασσα.

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, που ανάρτησε το video στο facebook, μίλησε στο news247.gr και τόνισε: ""Ταξιδεύαμε με τη γυναίκα μου από Πάτρα για Αθήνα. Οπως οδηγούσα, μέσα σε 30 δεύτερα θόλωσαν τα πάντα, ένιωσα σαν να περνά φωτιά μέσα από το αμάξι. Μετά από ένα χιλιόμετρο η κυκλοφορία στο άλλο ρεύμα διακόπηκε. Ακόμα και 10 δεύτερα να καθυστερούσαμε, μπορείς να μας έπιαναν οι φλόγες. Ουδείς φυσικά είναι προετοιμασμένος για τέτοιου είδους γεγονότα. Ο,τι έγινε, έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου".

Σημειώνεται ότι έχει διακοπεί και η κυκλοφορία του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Δειτε Επισης

Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα
Η Ειρήνη Μουρτζούκου κυκλοφορούσε εδώ και μέρες στην Ομόνοια-Πώς έγινε η σύλληψή της στο ξενοδοχείο
Πέθανε η 62χρονη που νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από λάθος μετάγγιση αίματος
Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»
Χειροπέδες σε άλλο ένα άτομο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών-Στις έξι οι συλλήψεις
Ποινή τριών χρόνων επιβλήθηκε στον Κομμωτή για την απόδρασή του-Φυλάκιση και στον συνεργό του
Πυροδότησε το κλίμα ο Αγγελίδης, νέα ριπή από κόμματα που εμμένουν σε παραίτηση-«Απειλή για τη δικαιοσύνη είναι ο ίδιος»
Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου έριξε σπρέι στα μάτια μαθητή στη Λεμεσό-Αυτεπάγγελτη έρευνα από Αστυνομία