«Πήγα στην Μπαρτσελόνα για να μη χρειαστεί να μαρκάρω ξανά τον Μέσι!»

Ο 23χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός Κλεμέν Λενγκλέ σχολίασε με... χιουμοριστικό τρόπο την απόφασή του να μεταγραφεί από την Σεβίλλη στην Μπαρτσελόνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, επειδή δεν θα χρειαστεί να παίξω ξανά κόντρα στον Μέσι! Είναι ο κορυφαίος του κόσμου, κυριαρχεί στο παιχνίδι και μπορεί πανεύκολα να σκοράρει ανά πάσα στιγμή, εφόσον το επιθυμεί. Αν είσαι πολύ τυχερός, ίσως τον σταματήσεις για λίγο, ωστόσο τότε κάποιος άλλος συμπαίκτης του θα αναλάβει και θα σε συντρίψει», ανέφερε ο διεθνής στόπερ, με πρόσφατες τις μνήμες του από το 6-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας τον Απρίλιο, σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι των Καταλανών.

Δειτε Επισης

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε 75 εκτάρια από ξηρά χόρτα και δέντρα-Προστατεύτηκαν κατοικίες
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ παραπέμποντας στο Μαρί-«Ειδικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να σκέφτεται διπλά»
Επικρίσεις ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και Χριστοδουλίδη για σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-«Σαββίδης και Αγγελίδης θα κριθούν για άλλη μια φορά»
Πισώπλατα δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο Σιαμπτάνης από τον 78χρονο-Απασχόλησε ξανά την Αστυνομία, είχε καταδικαστεί ο ύποπτος
«Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί, είπε αυτά που έπρεπε να πει»
Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα να πέφτει πάνω στο εστιατόριο στο Κολωνάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στην Πάφο, ένα ενεργό μέτωπο-Συνεχείς αναζωπυρώσεις
Προστατεύθηκε κατοικία από τις φλόγες στην Πάφο, στη μάχη πέντε πτητικά μέσα-Επηρεάστηκε δίκτυο της ΑΗΚ
Συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα στις Φοινικούδες-Χειροπέδες και σε 22χρονο στην Αγία Νάπα για συμπλοκή
Στο εξοχικό του θύματος το φονικό στην Πάφο-Προμελετημένο το έγκλημα του 78χρονου