Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία του Ολυμπιονίκη

Τη σύλληψη ενός υπόπτου για την άγρια δολοφονία του «χάλκινου» Ολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ, Ντένις Τεν, ανακοίνωσε η αστυνομία του Καζακστάν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για τον 24χρονο, Νουράλι Κιάζοφ, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο. Ο 25χρονος αθλητής δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, που τον μαχαίρωσαν επανειλημμένα, κυρίως στο δεξί πόδι. 

Διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Αλμάτι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς είχε χάσει περίπου τρία λίτρα αίμα, προφανώς από ρήξη της μηριαίας αρτηρίας. Ο Ντένις Τεν, ο οποίος είχε κορεατική καταγωγή, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, το 2014, ενώ είχε πάρει επίσης ένα ασημένιο και ένα χάλκινο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Δειτε Επισης

Πώς το διεθνές πολιτικό κλίμα επέτρεψε στον Ερντογάν να «κυνηγήσει» τον Ιμάμογλου
Με έγκριση Πολιτικής Διακήρυξης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας του συνεδρίου του ΔΗΚΟ
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες λυόμενη οικία στη Λευκωσία-Περιείχε κύλινδρα υγραερίου
Χειροπέδες σε 51 παράτυπους αλλοδαπούς-Επαναπατρίστηκαν 37, υπό κράτηση οι άλλοι 14
Του πήραν τα κλειδιά μία ημέρα πριν την τραγωδία-Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο με θύμα την 50χρονη
Σε κρίσιμη κατάσταση εννιάχρονος που πνίγηκε τρώγοντας πορτοκάλι στη Λάρισα
Χειροπέδες σε 60χρονο για την τηλεφωνική απάτη με ψευτογιατρούς και την κλοπή 5,500 ευρώ από ηλικιωμένη
«Αδιανόητες συκοφαντίες»-Όσα αναφέρει στην κατάθεσή του ο Εκρέμ Ιμάμογλου
Μετά από 12 χρόνια συνελήφθη 36χρονος για ληστεία εστιατορίου στη Λευκωσία
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ανάκριση του Ιμάμογλου-Καζάνι που βράζει η Τουρκία, συνεχίζονται οι διαδηλώσεις