Στο εδώλιο ο οδηγός που «τα πήρε» για ένα εξώδικο και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Στις 20 .9. 2018 αναμένεται να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 37χρονος για την υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού και της παρεμπόδισης οργάνου κατά την νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος.
 
Το Δικαστήριο όρισε την υπό αριθμό υπόθεση 4192/2018 για τις 20 Σεπτεμβρίου του 2018 και διέταξε όπως μέχρι τότε ο 37χρονος παραμείνει ελεύθερος.
 
Η σύλληψη του 37χρονου έγινε χτες στον κύριο δρόμο Μαντριών – Τίμης όταν αυτός ενώ οδηγούσε το όχημα του κρατώντας κινητό και ομιλώντας έγινε αντιληπτός από την Αστυνομία. Στην προσπάθεια του ο αστυνομικός να του εκδώσει ηλεκτρονικό εξώδικο αυτός κτύπησε την μηχανή του αστυνομικού την έριξε κάτω και στην συνέχεια έσπρωξε τον αστυνομικό.

Δειτε Επισης

Το φρικτό τέλος Ουκρανής δημοσιογράφου από Ρώσους-Της έβγαλαν τα μάτια, τον εγκέφαλο και τον λάρυγγα
Καταζητείται 43χρονος στην Πάφο για σοβαρά αδικήματα-Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (pic)
LIVE: «Επήα με δύο αερόσακους τζαι ερώτησα ποιες οι διαφορές έμεινε και έβλεπε, είπα του ο αριστερά εσκότωσε τη μιτσιά στο Αυκόρου»
Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»
Από ομοεθνείς του 23χρονου η επίθεση κατά του ντελιβερά στη Λεμεσό
Καταγγελία δωδεκάχρονης για απαγωγή και προσπάθεια σεξουαλικής παρενόχλησης-Μία σύλληψη
Παρανάλωμα του πυρός όχημα στην Πάφο, ζημιές στο μπροστινό μέρος
Νέα επίθεση σε ντελιβερά-Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ και τον έστειλαν στο νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο 31χρονος που τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς-Κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν
Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή