Στο εδώλιο ο οδηγός που «τα πήρε» για ένα εξώδικο και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Στις 20 .9. 2018 αναμένεται να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 37χρονος για την υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού και της παρεμπόδισης οργάνου κατά την νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος.
 
Το Δικαστήριο όρισε την υπό αριθμό υπόθεση 4192/2018 για τις 20 Σεπτεμβρίου του 2018 και διέταξε όπως μέχρι τότε ο 37χρονος παραμείνει ελεύθερος.
 
Η σύλληψη του 37χρονου έγινε χτες στον κύριο δρόμο Μαντριών – Τίμης όταν αυτός ενώ οδηγούσε το όχημα του κρατώντας κινητό και ομιλώντας έγινε αντιληπτός από την Αστυνομία. Στην προσπάθεια του ο αστυνομικός να του εκδώσει ηλεκτρονικό εξώδικο αυτός κτύπησε την μηχανή του αστυνομικού την έριξε κάτω και στην συνέχεια έσπρωξε τον αστυνομικό.

Δειτε Επισης

Δείπνο με διαφορετικούς στόχους στο μενού η πρώτη πράξη της πολυμερούς της Νέας Υόρκης
Το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας καταγγέλλει την «επικίνδυνη κλιμάκωση» από το Ισραήλ
Ευκαιρία συνέχισης του διαλόγου βλέπουν στην πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη
«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή-Γιατί το Ισραήλ βομβαρδίζει τώρα τη Συρία
Φορτηγάκι με συνθήματα υπέρ του Σιμόν Αϊκούτ έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη
Στην 8η θέση πανευρωπαϊκά η Κύπρος στη μείωση αιτήσεων ασύλου το 2024
Νέα εκεχειρία με τους Δρούζους ανακοίνωσε η Συρία-Πάνω από 300 νεκροί από την Κυριακή
Σε απευθείας δίκη τρία πρόσωπα για δύο εμπρησμούς και μία απόπειρα στην Αραδίππου
Μήνυμα Προέδρου στην Άγκυρα λίγο πριν την πενταμερή-«Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε.-Τουρκίας»
Απαντά στην Ελεγκτική το Τμήμα Δασών-«Τα δύο έργα εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς»