Δεκτή η προσφυγή της Μίλαν στο CAS, παίζει στο Europa League

Το δικαστικό τμήμα του Σώματος Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων της UEFA αποφάσισε στις 27 Ιουνίου να επιβάλλει ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στη Μίλαν, για παραβάσεις των διατάξεων του Financial Fair Play.

Η τιμωρία αφορούσε την επόμενη παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι το 2020, η οποία έχει διασφαλιστεί ήδη και θα ήταν η συμμετοχή στο Europa League της σεζόν 2018-2019. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα του Μιλάνου προσέφυγε στο CAS για να αρθεί η ποινή.

Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή, δικαίωσε τη Μίλαν και ως εκ τούτου η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θα συμμετάσχει στο Europa League της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Επί της ουσίας, η Μίλαν είχε τιμωρηθεί  για την αδυναμία της να παρουσιάσει ισοσκελισμένα έσοδα και έξοδα, αφού τις τελευταίες τρεις σεζόν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχαν ζημία συνολικά περίπου 300.000.000 ευρώ.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Πώς το διεθνές πολιτικό κλίμα επέτρεψε στον Ερντογάν να «κυνηγήσει» τον Ιμάμογλου
Με έγκριση Πολιτικής Διακήρυξης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας του συνεδρίου του ΔΗΚΟ
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες λυόμενη οικία στη Λευκωσία-Περιείχε κύλινδρα υγραερίου
Χειροπέδες σε 51 παράτυπους αλλοδαπούς-Επαναπατρίστηκαν 37, υπό κράτηση οι άλλοι 14
Του πήραν τα κλειδιά μία ημέρα πριν την τραγωδία-Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο με θύμα την 50χρονη
Σε κρίσιμη κατάσταση εννιάχρονος που πνίγηκε τρώγοντας πορτοκάλι στη Λάρισα
Χειροπέδες σε 60χρονο για την τηλεφωνική απάτη με ψευτογιατρούς και την κλοπή 5,500 ευρώ από ηλικιωμένη
«Αδιανόητες συκοφαντίες»-Όσα αναφέρει στην κατάθεσή του ο Εκρέμ Ιμάμογλου
Μετά από 12 χρόνια συνελήφθη 36χρονος για ληστεία εστιατορίου στη Λευκωσία
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ανάκριση του Ιμάμογλου-Καζάνι που βράζει η Τουρκία, συνεχίζονται οι διαδηλώσεις