Ανανέωσε με τη Λίβερπουλ ο Σαλάχ - Μακροχρόνιο συμβόλαιο χωρίς ρήτρα

Mε 52 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ έβαλε 44 γκολ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επιβραβεύτηκε για τη φοβερή του σεζόν με τους "ρεντς" και υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο, στο οποίο δεν μπήκε ρήτρα.

Ο 26χρονος επιθετικός ανήκει πια μέχρι το 2023 στη Λίβερπουλ, την οποία βοήθησε να φτάσει έως τον τελικό του Champions League. Τα 32 από τα 44 γκολ του Αιγύπτιου σημειώθηκαν στην Premier League, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Ο Σαλάχ με την επίδοσή του κατά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ σε μία σεζόν, πίσω από τον Ίαν Ρας (47) και μπροστά από τον Ρότζερ Χαντ (42).

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ανέφερε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του κορυφαίου Αφρικανού επιθετικού: "Είναι η επιβράβευση ενός ανθρώπου που συνέβαλε τα μέγιστα για την ομάδα τη χρονιά που πέρασε. Δείχνει δύο πράγματα αυτή η ανανέωση: την πίστη του στη Λίβερπουλ και την πίστη μας σε αυτόν. Θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα και όπως λένε και οι οπαδοί, δεν θα σταματήσουμε".

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας-Αποκλείστηκαν διά βίου επιβάτες από ταξίδια
Κίνηση ματ από Κωστή Ευσταθίου-Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ
Ξεκάθαρη η Φον Ντερ Λάιεν για την άμυνα της Ε.Ε.-«Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει»
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ