Ένοχος πατριος που βίαζε κατ' επανάληψη 10χρονη στη Λάρνακα

Ένοχο έκρινε χθες το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, 42χρονοα πατριό ο οποίος βίαζε κατ' επανάληψη την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι ήταν μόλις 10 ετών και ο 42χρονος μετέφερε συχνά πυκνά το κορίτσι στο διαμέρισμα του για να την προσέχει δήθεν, όταν η μητέρα της έλειπε στη δουλειά. Αφού ο πατριός-τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι για περίπου έξι μήνες, το 2015, οι διαστροφικές του ενέργειες αποκαλύφθηκαν.

Αφού συνελήφθη οδηγήθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου όπου αντιμετώπισε συνολικά τρεις κατηγορίες. Αυτή του βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών και την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. 

Κατά την ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» 20 μάρτυρες κατηγορίας, ενώ το κορίτσι είχε εξεταστεί από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ρήξη παρθενικού υμένα.

Το Κακουργιοδικείο αφού έκρινε ένοχο τον 42χρονο διέταξε την κράτηση του μέχρι την επιβολή της ποινής στις 7 Αυγούστου.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης στη Λευκωσία (pic)
Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»