Στην Κύπρο ο Επίτροπος King για οργανωμένο έγκλημα και ασφάλεια

Στην Κύπρο θα βρεθεί αύριο ο Επίτροπος για την Ένωση Ασφάλειας της ΕΕ Julian King όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου. Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ατζέντα της συνάντησης θα βρίσκονται μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την ασφαλείας, την μάχη κατά της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος καθώς και θέματα κυβερνο-ασφάλειας.
 
Ο Επίτροπος King θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής Γιώργο Λιλλήκα καθώς και με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Νομικών του Κοινοβουλίου Δημήτρη Δημητρίου.
 
Αργότερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα έχει συνάντηση για να συζητήσει θέματα που άπτονται του οργανωμένου εγκλήματος και της ανταλλαγής πληροφοριών με τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.
 
Σημειώνεται πως ο Επίτροπος King θα παραχωρήσει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά τη συνάντηση του με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου στις 10 και 30 το πρωί.
 

Δειτε Επισης

Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και πλαστή ταυτότητα και δάγκωσε αστυνομικό για να ξεφύγει της σύλληψης
Στήριξη στις προσπάθειες Γκουτέρες για το Κυπριακό εξέφρασε ο Μακρόν-Το ευχαριστώ του ΠτΔ
Αναζητείται από την Αστυνομία για κλοπή τσάντας που σημειώθηκε τον Απρίλιο (pics)
Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος
Έπιασε τιμόνι με επταπλάσια ποσότητα αλκοόλης από το επιτρεπτό όριο 36χρονος στην Αγία Νάπα
Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθηρών κατέληξε σε τροχαίο-Βρέθηκαν λαγοί, φυσίγγια και όπλο στην κατοχή τους
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε υποστατικό στο Παραλίμνι-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά 25χρονη (pics)
Άφαντος ο 18χρονος οδηγός που παρέσυρε στο θάνατο την 58χρονη-Έρευνες για τον εντοπισμό του
Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Τατάρ και δυναμιτίζει το κλίμα-«Όχι σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»