Ξάφρισε κατοικία το βράδυ, φόρεσε χειροπέδες το απόγευμα 20χρονος στη Λάρνακα

Στη σύλληψη 20χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε νωρίς το απόγευμα σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
 
Η υπόθεση καταγγέλθηκε γύρω στις 12.30μ.μ. σήμερα, στην Αστυνομία, από κάτοικο Λάρνακας, σύμφωνα με την οποία μεταξύ των ωρών 8.30μ.μ. χθες και 12μ. σήμερα, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά της και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των €80.
 
Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
 
Λίγη ώρα αργότερα ο 20χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης
Ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα 17χρονος από τη Συρία
Καταγγελίες για το εργασιακό καθεστώς των φρουρών-Την ανάγκη πρωτοκόλλων διαπίστωσε η Βουλή
Πυρκαγιά στα Μανδριά Λεμεσού-Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης
Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο πέμπτος συλληφθείς για την επίθεση κατά των πετοσφαιριστών Παφιακού