Επιβάτες αεροσκάφους βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά από αναγκαστική προσγείωση

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης πραγματοποίησε αεροσκάφος της Ryanair που είχε απογειωθεί από την Ιρλανδία με προορισμό την Κροατία, όταν 33 επιβάτες παρουσίασαν έντονους πονοκέφαλους και ναυτία -πιθανώς λόγω πτώσης της πίεσης στην καμπίνα, μετά από τεχνικό πρόβλημα.

Μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε 189 άτομα στο αεροδρόμιο Frankfurt-Hahn, 33 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. "Οι επιβάτες παραπονέθηκαν για πονοκέφαλο και συμπτώματα ναυτίας", δήλωσε εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας το πρωί.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση FR 7312 είχε απογειωθεί την Παρασκευή το απόγευμα από το Δουβλίνο με προορισμό στην κροατική πόλη Ζαντάρ, όταν ο κυβερνήτης ζήτησε άδεια για προσγείωση στο Χαν. Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε κοντινά νοσοκομεία. Οι υπόλοιποι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο. "Ένα άλλο αεροσκάφος θα μεταφέρει τους ανθρώπους στον προορισμό τους το Σάββατο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 
Αυτό που συνέβη ακριβώς στο αεροσκάφος δεν ήταν ξεκάθαρο στην αρχή. "Οι ειδικοί πρέπει να το διευκρινίσουν, αλλά μπορεί να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα", δήλωσε ο εκπρόσωπος. Στη Ryanair και στο αεροδρόμιο Frankfurt Hahn, κανείς δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια.
 
Στο Facebook, ένας επιβάτης μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει τις μάσκες οξυγόνου να έχουν πέσει πάνω από τα καθίσματα. Οι μάσκες έπεσαν αμέσως, και ο πιλότος ξεκίνησε γρήγορη κάθοδο. Μετά τον αρχικό πανικό, οι επιβάτες ηρέμησαν. Πολλοί είχαν διαμαρτυρηθεί για πόνους μετά την προσγείωση, μερικοί είχαν και αίμα στα αυτιά τους. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε με φορείο.
 
Οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί ότι επρόκειτο να πετάξουν στις 9:40 π.μ. σήμερα το πρωί. Κάποιοι πάντως αποφάσισαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους και να εγκαταλείψουν το αεροδρόμιο.

Δειτε Επισης

Τι κρύβει ο ορυκτός πλούτος της Ουκρανίας-Πόση είναι πραγματικά η αξία του
Πέντε άτομα επέζησαν για 36 ώρες πάνω σε ένα αεροπλάνο περικυκλωμένο από αλιγάτορες στον Αμαζόνιο
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι είπε με τον Τραμπ στο Βατικανό-Τι σηματοδοτεί η στροφή στις σχέσεις τους
Δεν βρέθηκε πρόσωπο κοινής αποδοχής για τη θέση του Πάπα-Νέες συναντήσεις τη Δευτέρα
Σφοδρή επίθεση Μόσχας στον Ζελένσκι-«Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας, δεν σέβεται ούτε τον παππού του»
Προειδοποιήσεις Ζελένσκι για την επίσκεψη ηγετών στη Μόσχα-«Δεν εγγυόμαστε ασφάλεια»
Aυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες πόλεις στον κόσμο-Ποια ευρωπαϊκή βρίσκεται στην κορυφή
Ξανά σε σε ισχύ το ένταλμα σύλληψης του πρώην προέδρου της Βολιβίας Έβο Μοράλες
Μία νεκρή από την πτώση οχήματος σε πλήθος στη Γερμανία-Επτά τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 20 πλήγματα του Ισραήλ στη Συρία-Ένας άμαχος νεκρός